El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Picazo + Algo... a la Sud de la Maladeta

Posted by Der kletterer 
Picazo + Algo... a la Sud de la Maladeta
August 31, 2009 11:40PM
Aquest Finde vam pujar a la Maladeta amb intenció d'obrir una nova via, però ens vam trobar que ja hi havia algu per allí. Vam continuar per sortir per d'alt i vam fer una mena de variants per tal d'arribar algun lloc pq aquesta via es perdia. Això començava en un sistema de díedres força evidents més a l'esquerra de la via Montse. Algú en sap algo?? Hi havia poca cosa i els llargs no passaven de Vè. Frustre!
Diumenge fem la Picazo, via boníssima amb roca de primeríssima qualitat i llargs d'antologia. Com a contrapartida, la via està totalment desequipada, crec que vam comptar 6 pitons en tota la via, tots en R menys dos. Els llargs d'A2 no tenen cap pitó exepte el del 4rt llarg que en té un. Vam empalmar el 2on, 3er i 4rt. On cal força runa: dos jocs d'aliens, tascons i un joc de Camalots. Micro tascons per muntar la 2a R o la 4rta R sense empalmar (la 2a i la 3a no exsiteixen). No pittons.
Això si, ens ho vam passar de muerte amb el Jordi "Tronchoise" i el Rafa "Vadile", quins riures i unes birretes fresques en el vivac d'antologia davant la paret!

p.d.: Dos cordades més el dissabte, una el diumenge i una avui... Tranki nanu!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login