El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

La Barra del Bar, 385 m. ED 6a/b A1

Posted by Ferran 
Fa poc vam anar a la Barra del Bar i ens vam baixar del 1r Ae(!?) del 6è llarg (d’acord amb la ressenya de caranorte). Algú sap si falta alguna peça en aquest tram?
En concret surts de la R, fas 5 o 6m de V+ fins que arribes a un clau, 2 o 3 m fins a un altre clau que està just a sota una placa molt llisa, d’on em vaig baixar. Es veia un altre clau uns 6m per sobre. Entre mig un forat poc ample on no entraven bé els friends que dúiem i a continuació una minilaja sòlida que començava inclinada i que acabava horitzontal (suposo que admetia un pitó però anant en lliure no el podia clavar). Suposo que els aliens o els ganxos, que no duia, haguessin ajudat.
nil
Re: La Barra del Bar, 385 m. ED 6a/b A1
May 16, 2015 09:51PM
ei penya la via es molt bona!
hi ha una cosa a dir: al mig del cinque llarg, graduat de 6c+ i just al pas dur, hi ha un espit amb la xapa gairebé petada, sembla que algú li hagi fotut uns quants saques... talla bastant el rollo si vas en lliure ja q fa yuyu, pero es pot protegir bé per fer el pas la mar d'assegurat!!
salut i a tibar
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login