El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

També amenaces a la Paret d’Aragó

Enviado por Piju 
També amenaces a la Paret d’Aragó
30-October-2008 18:25
Sembla que ja estava superat, però el propietari de la Paret d’Aragó ha tornat a amenaçar a uns escaladors francesos i manté que està prohibit escalar-hi...aquí ho teniu:

[remi-thivel.blogspot.com]

...quan no son el polítics son els caçadors (escopeta+cigaló....mala combinació!)
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
30-October-2008 21:40
aquest fill de ... ja va amenaçar a dues noies escaladores bastó en mà, en una actitut prepotent, desgraciada i covarda, tot amparant-se en un grup de gent que currava a les seves terres.
Ara sembla que puja un graó la seva estultícia i ja amenaça a fotre tiros contra qui trobi per "les seves terres".

El Remi aconsella bé, tot fugint del primer sentiment que ve al cap, poc adequat (fotre-li un ramat d'osties, penjar-lo dels ous, rebentar-li el cotxe i clavar-li les escopetes pel cul fins que li surtin per la boca): Cal adoptar un perfil discret, continuar fent la nostra i escalar tant com podem evitant enfrentar-nos-hi.

Ens estem convertint en una societat de control merdós : tot reglamentat, tot prohibit o per contra obligatori, les muntanyes transformades en una barreja de parc "eco- temàtic" alhora arrassades (amb permís, tot legal) pel negoci urbanístic.
Només n'extrec una conclusió: trepar i trepar i passar de tot.

Ens aboquen a convertir-nos en una TRIBU de FURTIUS
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
31-October-2008 03:44
ara clar que si! aquesta actitut és la que m'agrada!!! mai l'havia expressat ningú tant clarament, escalar escalar i passar de tot... i lo de furtiu encara m'ha molat més

El que ja no em mola tant és aquesta repressIó del sentiemtnde ràbia inicial, si aquest desgraciat va ensenyant el seu fusell, un jec d'òsties està sobradament justificat o, encara millor, que el pengin d'un dels llargs de l'aluconossis un parell de dies, poder així s'acaba acostumant al buit i ens acaba adorant!!!

VISCA EL TERRORISME VERTICAL!!!! NO SOC TALIBÀ, SOC TERRORISTA!

no ho dic en pla irònic, de debó que em sembla perfecte el que dius albert...
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
31-October-2008 09:00
com a ex-legionari que soc,la "caseta que s`ha muntat al poble de l`estall em fa molta nosa...El colega es manyo,va amb un nissan terrano de color verd,i la meva proposta es: !TROBADA D`ESCALADORS DE L ` ESTALL.,nomes que hi anem un diumenge amb pancartes els que ens hem apuntat a la XESCA el tiu li faltaran bales per tots...com a ex-legionari em molesta molt la barrera....
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
06-November-2008 11:24
A mi també amb molesten les barreres,i més quan no duen enlloc!
ara, que ultimament solen estar obertes! (o petades vaja)
si la cosa s'arribés a torçar, com tot Estall que de mica en mica va caient.... tot pot caure, sigui vell o nou!
Salut i a disfrutar de paret d'Aragó.
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
09-November-2008 14:16
No cal entrar ser tant radicals ni agresius. El que vol és això, que li fem alguna cosa per així tenir més motius per bloquejar el pas. Penseu que no ens pot dir res, no ens pot fer res, només ens pot amenaçar. Pot prohibir el pas de vehicles al cim de la paret per que és un camí que només arriba allà i no hi ha cap servitud de pas, si aquest camí arribes a una finca d"un altre propietari hi hauria una servitud i no el podria tancar, però nosaltres podem caminar per allà sense tenir cap problema i que canti missa si vol, un tret no ens el fotra i menys si hi ha gent, així que ens el trobem a dalt millor dir que si que si però nosaltres ja haurem escalat. Vaja així o veig jo. Per cert, jo també sóc de la tribú dels Furtius.
pec
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
01-April-2009 17:53
... i que n'és de maca l'excursió en bici fins dalt, i com mola el descens fins al cotxe, jeje! pero si va d'aquest pal, igual la barrera se la troba arrencada algun dia...
salut
pec
Re: També amenaces a la Paret d’Aragó
01-April-2009 19:39
...trobada d'escaladors a estall... hi estic d'acord
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar