El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Taladro lleuger per a tàpia

Enviado por Lo German 
Taladro lleuger per a tàpia
02-August-2010 12:35
Bones, busco un trepant lleuger per a portar a paret, m'han parlat d'un MAKITA que es pot dur penjat per escalar en lliure.
Algú en coneix el model?? altres suggeriments??

Mercis i bones escalades!
Re: Taladro lleuger per a tàpia
03-August-2010 12:45
Hola Bow,

MAKITA pesa menys de 2kgs, sembla un assecador...apte per a broques SDS i autonomnia de UNA bateria ( en duu dues i el carregador en l'estoig que venen), de uns 10/11 bolts normals, depèn de la duresa de la roca ( 10 bolts en granet). En ser tant lleuger has d'!apretar" més en taladrar. Preu uns 360 eur.

Al Leroy Mrlin o en una botiga de l'estil vaig veure una taladradora de l'estil, de 1,3 kgs amb el carregador incorporat...es carrega com un mòbil. Quan la bateria peta ha de lleçar l'invent. uns 18o eur i autonomis de 7-8 bolts en roca dura...no sé...TAmbé has d'apretar bastant.

Pd: Quan par-lo d'"apretar" és a l'hora de taladrar escalant...si estas penjat ( de gantxo, de una R, etc...) és tant còmode com amb les HILTI i demés...tot i haver de fer un xic més de força es traballa prou bé.

HI ha una empresa de eines, subministres industrials i etc al C/ Cobalt de la zona franca, no recordo com es diu...allà vaig pillar la MAkita a bon preu.
Re: Taladro lleuger per a tàpia
03-August-2010 15:29
Merci Tranki!!

Suposo que el Makita que dius deu ser aques no?:
[www.makita.es]

Mirant, també veig que la Hilti T6 te una germana petita T2, que pesa només 2.4 kg...
[www.hilti.es]

Veient aquests aparells, em queda sensació de que són trets de Bricomania!! tampoc es pot demanar molt amb tant poc pes...tan de bò dediquessin els mateixos esforços a fer trepants petits que a fer mòbils i ordinadors petits!!!
Re: Taladro lleuger per a tàpia
04-August-2010 08:50
Si bow, és aquest MAkita

El lloc on la vam pillar és aquest
[maps.google.es]

ISOLANA ( c/ cobalt).

L'he fet servir poc, quan vas ab poc pes pots escalar millor i la veritat es que no és pas igual que obrir amb una Ryobi de benzina !!! heheeh!

Tantmateix per equipar ESPORTIVA i DESPOMS la veritat es que NO HI HA COLOR amb el tema del pes ( i del trasllat del aterial fins la paret!!!)

VAgi bé!!
jma
Re: Taladro lleuger per a tàpia
04-August-2010 10:34
Epa German aixi que tornes amb ganes d'obrir tapia eh!! doncs el Makita BHR162 es lo seu!! esta provat ja per molt gent i es de lo mes lleuger i va de puta mare!! jo he equipar totxos i pot fer 12 bolts o mes!!!! apa ens veiem per lo del llibre
Re: Taladro lleuger per a tàpia
04-August-2010 14:52
Merci Tranki pel contacte!!

Jordi molaria quedar durant l'agost, la última setmana ja estaré fora...

Salut i tàpia!!
Re: Taladro lleuger per a tàpia
16-August-2010 16:01
Uneo de Bosch. Solo 1 quilo. 8-10 bolts 8 mm. 150 euros. Leído en internet posible apaño con batería externa para meter tropocientos-mil sin tener que volver a a casa a descanasar ;0
Re: Taladro lleuger per a tàpia
18-August-2010 20:17
Bones, jo el que tinc i es lleugeret...2,3kg, es molt similar al Makita BHR162, es el Hitachi DH18DL 18V 3.0Ah Lithium Ion, a peu plà i amb les dues mans dona per uns 10/11 parabolts de 10mm. En canvi en paret les coses son molt diferents, no sempre pots "apretar" tal com voldries, el cansament, la tremolor de cames i coses varies, fa que l'efectivitat sigui menor, no pel trepant sino per la capacitat de l'escalador!!!!

Em va costar 300 € a EEUU comprat per internet, amb dos bateries i carregador, farà un any i mig, o dos, quan a Europa valia 400€.

Sort!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar