El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Alfa Centauro Z16 a Los Vados (Granada)

Enviado por ferrans 
Alfa Centauro Z16 a Los Vados (Granada)
22-September-2010 22:42
Viote de 300m estil Montrebei (aproximació matojera 1h, via a currar-se i descens de 2h matojero) però amb la carretera al costat.

Via molt, molt guapa semiequipada (5 de les 8 R muntades i algun clau en els llargs, especialment en els passos clau).
Cal dur un joc d'aliens i un joc compert de camalots (nosaltres un joc d'aliens complert, i camalots del 0.4 al 3, repetint l'1 i el 0.5). No calen claus, i algun tascó pot ser útil, especialment petitet. Ambient garantit i roca tirant a bona (rotllo Nazgul de Montrebei) amb un primer llarg delicat i més podrit.
Molt recomanable. Com que no hi ha ressenyes a internet, intentaré penjar-ne una.
Millor a l'ivern (impossible si fa calor, suicidi a l'estiu) començant d'horeta (comptar unes 5-6 horetes a paret i 1h d'aprox i 2 de baixada).
Aproximació: des de la carretera que duu a Motril (anitga nacional, no la autovia nova), deixar el cotxe en un carril abandonat a la dreta (sentit Granada). Buscar una canal erosionada "evident" i pujar per ella rotllo tartera i a peu de paret flanquejar a la dreta fins a peu de via. O pujar a saco per on sigui. La via comença en un gendarme gegant a la dreta de la paret, pel diedre més evident.
Descens: no hem trobat cap camí, o sigui que es baixa pel mig del bosc d'argelagues i punxes fins a una canal on en principi podem tornar a peu de via i baixar fins el cotxe. Nosaltres hem arribat a un cortijo i hem seguit la pista fins la carretera i dit fins al cotxe. Més llarg però més segur, vist que no hi havia camí i no sabiem si la canal ens duria a algun lloc.
Per passar un bon dia en una visita al sud... Molt bona.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar