El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Montrebei , Prat de St . Llorenç

Enviado por Gil 
Gil
Montrebei , Prat de St . Llorenç
16-September-2011 17:51
Bones Bous i Boues !!!

Ja fa temps que treballem amb unes vietes davant el prat una ja la vaig ressenyar Perifèrica Oest i l´alte en breu la penjaré aqui el foro Crosta d´Ivori . L´any passat vaig sufrir una lesió de tendó i des de el Març passat estic parat elcas es que tenia molta ganes de obrir el diedre a l´esquerre de la Fliposis i així completar la trilogia jijijijij ,,, ja tenia un bon fitxatxe gironi jajjaja el pinçat aquell que va fer la St benedictins i surlaina en solitari per anar a rematar la feina aquest ultim finde se septembre i pataxap es veu ferralla nova el diedre aquest ! quina decepció tan gran , quina desilusió !!! suposo que devien llegirla conversa amb el paca pel fòrum i es devien animar tan se val ben fet com diu una via a Collegas qui no corre vola , i qui pia que s´atengui a les consequències .

Tot aquest rollo patatero només es per demanar si algu en sap algu de la nova via ??? L´han obert aquest estiu perquè jo i vaig esta el maig fent un `passeig solitari i no hi era ,,, vinga salut i felicitats per la via !!!
Re: Montrebei , Prat de St . Llorenç
16-September-2011 19:07
Ei, doncs parla amb el Kim Santacatalina...per que la vàren obrir ells.
No sé si devien llegir al Paca...però ja l'han taxat! uoooo!!

Aupa!
M.Blanco
Gil
Re: Montrebei , Prat de St . Llorenç
16-September-2011 19:28
Eps perfecte ja sem ha passat la desilusió si la obert en Kim Santaca ja estic content , de fet no na obert gaires i un fiera com ell segur que ha fet bona feina doncs vaya viots que quedaran jajajajajjajjja haviamqui es el valent que encadena les tres serà una trilogia bastan exigent la Crosta D´Ivori sera com 7b+ obligat o més i la Perifèrica encara està esperant el segon redpoint haviam si us animeu la Perifèrica amb el setè grau assolit es un disfrute són cinc llarguets bastan exigents de roca bona i cap caiguda lletja 7a+ obligat i un joc d´aliens i un de friends fins el 3 si pot anar quasi tot l´any l´aprox es curta i tenim sol i sombra , la Crosta serà més dura un llarg crux rollo RENEGOIDE ( del campi ) jijijiji els altres 7b/C força generosos amb l´equipament ja que l´epicondolo ja el tenia fotut !!

Vinga bous el que l´encadeni totes tres li pago un sopar el Bocati de Vic una de les marisqueries més potents de terra endins
Gil Furriols
Re: Montrebei , Prat de St . Llorenç
17-September-2011 23:08
Hola Gil !
El mes de Desembre del 2010 varem anar amb el David Graell a la Periferica Oest, varem fer el tres primers llargs que son els mes exigents i aixi tenir una presa de contacte, i anar-hi mes endavant. No va ser fins a principis del mes de Juny que hi anem aquesta vegada amb el Willow, la via no estava gents tacada, i te algunes seccions dures que si no t'ho agafes be a la primera te en vas rapid a vall,vaig pujar abans una vegada per memoritza i al segon intent vaig encadenar.
Desde el prat de Sant Llorens la visio que este de aquet pany de paret es molt bo, vertical i amb roca molt bona gairebe en tot el pany de paret, ja feia temps que m'ho miraba i ja abans de anar a la Periferia i habia anat a treure el cap, a la esquerra del sostre de la Fliposis fa una fisura que ratlla tota la paret una linea super evident a baix mes ample de la mitad en amunt mes fina fins i tots sembla que en alun lloc s' acabi i torni a comencar uns metres mes amunt,Som-hi
I varem anar amb el David Graells durant tres dies en diferents caps de setmana de finals de Juny i de Juliol encara varem estar prou de sort amb la temperatura mes baixes de lo normal i l hora que hi toca el sol 2 -2,30
Comencem la fisura i es veu que ja hi han pujat amb artificial trobant dos ponts de pedra i a 20 metres de terra 2 burils i a la primera R un parell de pitons, el segon llarg una fisura vertical un parell de pitons mes bastant vells i un cordino de tres metres posat en un pont de pedra 20 metres mes amunt una reunio enmig de diedre amb tres pitons i una baga plana reseca es el ultim material que hi trobem.Acabo el segon llarg al final de diedre, i al comencament d'una fisura vertical fins i tot desplomada llarg mes dificil.
quart llarg fisura guapisima part final dificil.
En la via nomes em posat un parabolt en el 3e llarg quedant la resta amb pitons incloses les Rs kmelots i aliens a tope
D'aqui pocs dies hi anirem ara que torna la bona epoca ja penjarem resenya.
Gil
Re: Montrebei , Prat de St . Llorenç
18-September-2011 16:51
Amb la descripció que en fas promet molt ja em suen les mans ,,, bé em sembla que aquesta línia ha tingut molts pretendents des de fa anys , que bo , la veritat es que des del Prat s´intueix la via perfectament, ja et vas fixar que a partir del tercer llarg la periferica afluixa no descarto continuar recte algun dia ! la de l´esquerre penjaré la ressenya en breu ! res KIM felicitats per la via i tantes altres que heu equipat aquesta colla de manresans que ens heu fet disfrutar com camells !!!!
Re: Montrebei , Prat de St . Llorenç
19-September-2011 00:28
...felicitats KIM!!! per fir s`ha obert la linea tant evident.....espero que les martellades dels primers 15 mtrs i els dos burils del principi no t`hagin esgarrat la via .Salut i noves vies!!!!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar