El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Nueva via en Peladet de Rubies.

Enviado por Pelake 
Nueva via en Peladet de Rubies.
23-October-2011 22:24
Hola.
Estamos buscando informacion de lo que parece un intento de una nueva via a la izquierda de la via Drapaires en la Roca del Migjorn, molaria saber si es un intento antiguo o se esta abriendo algo, por lo que si alguien tiene info se agradece.
elpelake@gmail.com
Re: Nueva via en Peladet de Rubies.
24-October-2011 13:06
pot ser un projecte del ramon i l'axel on queda poc per acabar-lo, ja piularan
Re: Nueva via en Peladet de Rubies.
24-October-2011 14:07
Gracies per la info edunz, te enviem un MP privat
Re: Nueva via en Peladet de Rubies.
24-October-2011 18:55
Efectivament Pelake. A l'esquerra de la Drapaires hi ha un projecte que està gairebé acabat, només li falten uns quants metres per arribar al cim i en el L1 passa molt aprop o coincideix amb la Drapaires.

Encara més a l'esquerra hi ha un diedre molt gran tallat per un sostre per on puja una altra via anomenada Via de les D's (antic projecte a la guia de Vilanova).

Per l'esperó de la dreta de la paret hi ha dues línies de cordes estàtiques penjant (almenys hi eren) que no en tinc referències, si algú en sap quelcom més ja ho dirà.

Fins aviat.

Lluís Parcerisa.
Re: Nueva via en Peladet de Rubies.
25-October-2011 12:43
Si ja van veure que s'esta treballant per allí i ja mola mola. Un pany de roca interessant com es veu i tan aprop del camí que puja era estrany que no hi hages mes vias, estarem a la guait de las piuladas de lo que s'obrin per allí.

Em sembla que amb la zona que esta mes a la dreta de la Roca del Migjorn, passada l'altre canal que puja i amb els placotes que es veuen, i ha molt de puesto encare per alla.

Salut.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar