El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Nucleo metálico, Montrebei

Enviado por ferrans 
Nucleo metálico, Montrebei
10-April-2012 02:02
Vía maca, amb algún llarg molt bo (el flanqueig a mitja vía, hiper guapo y superfotogènic), algún tram molt trencat, i algun tram perdedor. Nosaltres hem entrat per el primer llarg de la Náufragos (V), per a que sortís tot en lliure.
dos semàfors i un alíen blau, i camalots x2 i un camalot del 3. Es poden empalmar tots els llargs amb cordes de 60m. L´únic que no hem empalmat ha sigut el 7è (diedre fins el sostre), i surt en 8 llargs llargs.
No cal pitonar, i el primer A2 es un passet de 6b+ escaquejable amb un friend. El segon A2, després del sostre, és un llarg que com a molt será 6b i de canto. Ojo a no embarcar-se amb un buril que hi ha a l´inici del 3r llarg, ja que sembla que hi ha una vía just a l´esquerra, que despista una mica (algú sap quina és??? segueix uns 2-5 metres a l´esquerra de la Núcleo, com a mínim fins el 7è llarg de la ressenya/4rt si empalmes). El buril està just enmig d´una placa i la Núcleo va pel diedre de la dreta.
Recomanable.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar