El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

armand fredi diables

Enviado por willow 
armand fredi diables
21-August-2012 01:16
Bones. Fa un parell de setmanes que amb el LLullu vam anar a fer aquesta vi i vam baixar de la tercera reunió. No portàvem claus i anàvem massa ràpids, El primer llarg ja és curioset. El segon, tranqui. Hi vam abandonar un tricam negre entrat a hòsties i vam deixar un cordino que potser pot confondre: senzillament, després del tricam la fisura feia una mica de pal i vam anar a l'esquerra a xapar la sabina i vam tornar a la dreta. Els burils es veuen per la banda dels ous, peròo n'hi ha un de regal.. a un metre i mig de la reunió. Un sisbé comunacasadepagès, que tela. I el tercer una mica per trencar-te els turmells. Si portes aliens hibrids potser només ta trenques els genolls. Si vas en lliure (que deu ser 6c+), no arribes a la reunió, te la passes fent una diagonalper sota cap a l'esquerra per anar a buscar la segënt fisura.Aqui , el compi va tirar una llastra que a mi m'havia servit per posar-hi dos aliens. Ara potser hi entra un camalot amb lo que ha quedat. De pitons, em va semblar que poden molar uves curtes i gordes, i plans i algun extraplà. Lo que venia a sobre es veia una miqueta matojeru.
Mola que hi hagi vies d'aquestes, de pitonar en lliure.
Però amb aquesta explicació, gairebé que ja no té gràcia anar-la a fer (sense martell), no té gràcia, pot trenir desgràcia.

Apali, salut!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar