El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Guia culinaria

Enviado por Ferran 
James Dean
Bar Cirera
03-May-2006 08:35
En cirera de vilanova de meià no entraria aquesta llista. Desde que vam entrar amb l'euro que només veu calés a tot arreu. Et fot el palo anant i tornant! Carero 100% !!! amb pa sec i embotit de supermercat, tot i que ell i fot el que es de pagès a davant de qualsevol concepte.
que no som burrus !!! i si segueixes així hem sembla que et quedaràs amb poca gent.
al
Re: Guia culinaria caranorte
03-May-2006 13:36
Bar l'Alabarda, Polop, Alacant.
Taula de fumats i d'embutits amb pa sec i oli.
Dos persones i les canyes respectives, 6 euros !!!
Lloc pintoresc i molt ben atés.
Fan de la Roseta
Casa Roseta, Alcampell
06-June-2006 16:19
Quan anem a Montrebei, a Paret d'Aragó o pugem cap a Benasque, Vielha...
És a dir, quan passem per la carretera que va d'Alfarràs a Benabarre o a l'inversa, ens podem desviar tres km per passar pel petit poble d'Alcampell. Val la pena. Quan arribeu al centre del poble pregunteu per la "Casa Roseta", fan un "Empanadón" de carabassa boníssim, i unes magdalenes "pa jartarse"...
Re: Guia culinaria caranorte
20-April-2011 18:46
Espectaculares son la "botifarra negra" o cualquiera de los platos que te prepara la abuela de "Fontllonga", en Can Quel...
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar