El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Cavall Bernat. illes Medes

Enviado por Pirineista 
eudald
Re: Cavall Bernat. illes Medes
03-August-2005 14:13
Bones! Jo vaig escalar el Cavall Bernat de les Illes Medes amb un company a finals de Juliol.
La via en sí no és gaire estètica però fa bastanta gràcia escalar allà. Em sembla que vam fer 3 llargs que no superaven el IV+. Es troben cordinos vells i hi ha possibilitat d'assegurar amb empotradors i/o friends. Roca mitjanament bona i moltes cagarades de gavià.
Pel descens, un parell de metres abans d'arribar a dalt hi ha 2 spits + cadena i anella per fer el primer ràpel; nosaltres en vam fer 3 en total, l'últim dels quals anava a parar a la barca (desaconsellable amb mala mar).
Tornant cap al port de l'Estartit ens van parar els Agents Rurals per obrir una acta sobre el fet d'escalar a les Medes, tot i que ni ells mateixos sabien si estava prohibit o no; van parlar amb la directora del Parc Natural i amb noséquimés del Departament de Medi Ambient i van dir que si no es deixava cap "ferro" i es recollia tot el material no hi hauria d'haver cap problema...de moment no ens ha arribat cap multa.
Apa doncs, bona escalada!
eudald
Re: Cavall Bernat. illes Medes
03-August-2005 14:15
Per cert, em sembla que surt la resenya al llibre "55 escalades de dificultat mitjana a Catalunya". No sé de quin editorial és, sap greu
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar