El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Claus petats a la CADE de Diables

Enviado por marsi 
Claus petats a la CADE de Diables
10-February-2008 18:34
Ahir amb un company vam anar a repetir la via i se'ns va arrencar dos dels claus de la via. El primer sortint de la R3 sota el sostret, on hi havia un plà falcat. Per sort aquest no feia massa falta xapar-lo, ja que estava molt aprop de la R. El segon va ser sortint de la R en el llarg d'A2 (el penúltim) a un parell de metres de la reunió que al penjar-me va cedir. Ara aquest tram queda bastant "expo" fins arribar al cordino, sobretot si es va en estil clàssic com anàvem nosaltres. Recomano per tant portar claus, apart dels aliens; per assegurar bé els primers metres.

La castanya va ser considerable però sense conseqüències físiques, però sí amb el coco tocat. Donat que quasi eren les 5 de la tarda, i el coco no funcionava del tot bé, vam sol·licitar ajuda als GRAE.

Des d'aquí agraïr la seva tasca i la solvència en el rescat.
Re: Claus petats a la CADE de Diables
14-February-2008 21:50
Bou!! Perque no repetiu la via vosaltres mateixos altre cop! Sou els unics que saveu exactament que fa falta per posar-los de nou,pero sense pasarse,je je! Jo la vaig fer en lliure tot el que vaig poguer i ni puta idea ,del que hi havia per alli. El llarg aquest de 6b em va costar,pero amb el " Pantó" el vem encadenar,pero no veas,je je!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar