El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Trobada d'escaladors a Canalda

Posted by Lluís Parcerisa 
Trobada d'escaladors a Canalda
October 30, 2008 07:56PM
Cracks i cracks!!!
Després de 5 anys de la primera trobada d'escaladors a Canalda, hem descideixo a organitzar una segona trobada. Iniciativa personal i desinteresada que no sé com anirà, tot depèn de vosaltres.

He fet una mica de programa d'actes, res d'especial, que adjunto en l'arxiu.

Faré, en els propers dies, una relació de vies més o menys recomanables per que no passeu "por" per la paret o les parets de la comarca (si voleu clar jeje!!). Si plou, cap problema, intentaré fer una llista en cas de pluja.

Si voleu quelcom més ja m'ho fareu saber. Animeu-vos va!!!!
[attachment 511 TrobadaEscaladorsCanalda.jpg]


Re: Trobada d'escaladors a Canalda
October 30, 2008 11:25PM
bona Lluís!
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
October 31, 2008 09:04AM
m`hi apunto!!!!,si necessites algun tipu d`ajuda comta amb mi (transport,bar...etc)molaria pase de diapos i Escalada omnivora...ENDEVANT!!!!
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 01, 2008 02:17PM
Ei Paca.
Ja ho havia pensat això del passe de diapos, així el vespre no es farà tant llarg, però no tinc grup electrogen per fer llum, tu en pots aconseguir? Si em dius que si, jo hi poso la gasolina, els allargos i el projector de diapos (de carro lineal), el que tampoc tinc es pantalla on poder-ho projectar. Què hi dius?

Faig relació de vies xules que es poden anar a fer i que surten a la guia, mireu en cada cas. Comencem per les "assegurades" (no vol dir frikis) o gairebé assegurades.
- Font Ferrera: Catarsis, Romàntic Guerrer, Spit Metal, Eclipse, Cadència, Sac de Gemecs, via del Pato.
- Canalda: Dinastia, Diòptria (compte a l'últim llarg), Víctimes del 92, Dimensió Aproximada, Fills del Vent, Kobolds, Directa Estel, via de l'Ignasi, Tirant pel Dret i Visibilitat Reduïda.
- Llocs variats: Sangri-là, Costo de Agosto (Busa), Vent del Dimoni (Santuari de Lord), via d'en Martí (Cal Fité), Llamp de Llamps (Vilamala) i Cony de Foc, Marillion, Aurora Boreal (Riu Lacó).

Altres clàssiques per anar fent:
- Canalda: Raspinell i Amanita.
- Altres llocs: via del Xuxe (Font Ferrera), Regal de Reis, Sang Roja (Riu Lacó), via del Castell (Cambrils), Maneras de Vivir (Busa) i Tarzan (Santuari de Lord).

Vies durilles on ja s'ha descalar bé i assegurar-se (si es pot) igual de bé, però que també són guapes:
- Canalda: Somni Pirata, Rodamons, Le Patron Bunny (no surt a la guia) i Yogurtu Ungüea.
- Llocs variats: Esperó dels Cardonins, Gran Manitú (Llop Blanc), Abisme dels Ocells (paret d'Odèn), via del Xuxe (Riu Lacó), Directa Enganxadits (La Coma) i Palestina (Vilamala).

Vies dures on s'ha d'escalar molt bé:
- Canalda: Falcon Crest, Kalachakra, Farinelli i Spectrum.
- Altres: Acción Mutante (Llop Blanc), ElYumaYaNoYé (Serra del Turp).

Totes aquestes vies, són vies que he fet i que m'han agradat (més o menys). Hi ha moltes més vies, de tots els nivells, que al no agradar-m'he tant ja no les he posat. I també hi ha altres vies que no he fet i que fan la pinta de ser guapes, són:
- Canalda: Atlanta i Tangram.
- Altres llocs: Disis pop (Llosa del Cavall), via de La Llastra i Gavina (paret d'Odèn).

Per acabar, les vies més noves i que crec que són maques però que encara no s'han repetit massa.
- Esperó NAN (Busa, penjo la ressenya) i Dona'n una MIca (Riu Lacó, ressenya al blog de l'Edunz).

La propera entrega serà: Vies en dies de pluja.

Fins aviat.
[attachment 513 EsperNAN.jpg]


Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 01, 2008 07:33PM
eiiss fiera!!!!!

Soc en Roger !!! pinrta molt xulo aixo de la trobada d'escaladors, i ja pots conta que mi apuntoooo!!!!

apa donsc en s veiem x Canalda o per l'escola!!!!!!!!!!!! ( espero que primer sigui a l'escola jeje !!!!! )
Roy
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 02, 2008 05:55PM
Yo tambien me apunto, asisti al primer encuentro a Canalda hace ya unos 4 o 5 años y la veradad me gusto mucho la gente, la zona y sobretodo la escalada, Luis que es de Ricard Darder esta este año de alguna forma en la organizacion, venga pues lo dicho contar conmigo y alguno mas que llevare.
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 06, 2008 06:29PM
LLuis:el pelut te tot el que demanes i m`ha dit que cap problema.la cosa sera com posar-se en contacte....
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 06, 2008 09:28PM
Que tal Roy? Me alegro que subas des de tan lejos. Intentaré ponerme en contacto con Ricard para invitarle y para hablar de un problema que tenemos con una via suya de la pared. Lo organizo yo sin más ayuda que la que pueda conseguir de amigos i compañeros, así que saldrá como saldrá.

Paca, gràcies per la informació. Diga-li al Pelut que m'enviï un e-mail i parlarem més privadament (tema telefons i demés), fora molt bo poder fer alguna projecció. Parlant de projecció, aquest dissabte a les 22h al teatre de Solsona puja el Gerber Cucurell a fer-ne una, veurem les animalades que fa per aquets mons, jeje!!

Fins aviat.
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 09, 2008 02:54PM
Diuen que : lo prometido es deuda. Així que aquí va el recull de vies en cas de pluja, independentment de la difícultat i bellesa de l¨itinerari. Esta clar que si cau un munt d¨aigua com va passar fa dues setmanes (280 litres al Port del Comte) no hi ha paret que ho resisteixi, amb això vull dir que servirà en cas de pluges dèbils.

- Canalda: L1 de la 1879 (compte amb la sortida), L1 de la K36, L1 (com a molt el L2) de la Diòptria, L1+L2+L3 de la Dimensió Aproximada, L1 de la TIrant pel Dret, L1 de la Kavernícola, L1+L2 de la Visibilitat Reduïda.
- Llocs variats: La Dona¨n una Mica (especialment oberta per aquests casos) a Riu Lacó, L1 de l¨Estramoni i L1 de la via del Xuxe a Font Ferrera.

En cas que hagi plogut una mica el dia abans hi han unes quantes vies que s¨assequen força ràpid, aquí us les enumero.

- Canalda: Orient Mitjà (via nova de dos llargs), Tirant pel dret (potser alguna xorrera en el L3), Visibilitat Reduïda (posible xorrereta en L1), XXM (via d¨un llarg).
- Altres llocs: Gavina a la paret d¨Odèn, Esperó dels Cardonins al Llop Blanc, en general la paret de Riu Lacó, Vent del Dimoni al Santuari de Lord, l¨Esperó NAN i la Sangri-là a Busa.

Vies que estan molles i que difícilment s¨assecaràn.

- Canalda: Tangram i Amanita per les grans xorreres de la part esquerra de la paret, la Funció Delta per la xorrera central, la Farinelli és dubtosa i la Rodamons també.

Si me¨n ve alguna al cap ja ho posaré, i espero que no plogui.

Apa, vagi bé.
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 18, 2008 03:58PM
Penjo algunes ressenyes d'algunes vies que obertes últimament al Solsonès i que us poden interesar. L'Orient mitjà, curteta, per completar el dia, equipada a l'estil canaldero, la Tirant pel Dret més ben assegurada i on els graus màxims s'han de confirmar, l'A0 surt en lliure possiblement de 7a i l'Esperó NAN a Busa on el grau també s'ha de confirmar. Altres vies obertes últimament les podeu trobar al bloc de l'Edunz. Si voleu alguna ressenya més, m'ho dieu i la penjaré de totes formes portaré el llibre de piades a la trobada per si voleu canviar de plans a última hora.

Sembla que la cosa s'està animant i gairebé segur farem un pase de diapos així que .... no us quedeu a casa i veniu.

Apa! El dia 27 escriurem l'últim missatge per explicar l'estat de la paret. Fins aviat.

[attachment 519 OrientMitj.jpg]
[attachment 520 EsperNAN.jpg]
[attachment 521 TirantpelDret.jpg]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login