El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Rodamons (Canalda)

Posted by edunz 
Rodamons (Canalda)
May 21, 2009 01:43PM
ahir la vam repetir amb en Fleki. Molt guapa via i de les millors de la paret. Escalda franca i neta sobre una roca en general molt bona excepte algun tramet molt puntual de l'L4.

A més d'aliens i tascons bàsicament per l'L5 i l'L7 vam fer servir el càmalot del 0.75 (prescindible) i de l'1 (per protegir el factor 2 sortit de l'R4), on per caçar el primer bolt te les veus si no fas més de metre vuitanta, que no està mal. A tota la via en general si ets alt, passes molt millor.

canaldasempre!
[attachment 586 Canalda.Rodamons..jpg]


Re: Rodamons (Canalda)
May 21, 2009 07:12PM
En lliure es podria fer? (grau huma no mutant).
I encara s'hi pot anar? Ho dic per la calor. Ho dic perque últimament he estat per l'Alt Urgell i buf, buf!

Gràcies per la info Edu!
Re: Rodamons (Canalda)
May 21, 2009 07:54PM
uei, no acabo d'entendre la pregunta, tota la via es fa en en lliure excepte un únic pas (protegit pel primer bolt) de l'L3 (tot i que algun superbow segur que ja l'haurà tret). El tema de l'alçada només em referia a que si passes de la mitja hispànica costa menys. Per mi alguns bolts, i si tens en compte que es van posar despenjant-se, estan col.locats amb alegria - sempre amb clau canaldera - i a vegades et quedes amb la sensació d'estar fent passos """gratuïtament""" expo només per no fer un pam de més (primer bolt l'L5, sortint de l'R4). Serà qüestió de menjar més danones i ya tá...

ah! ahir vam tenir calor relativa només al principi (ens hi vam posar a les 14h) i lueg ara que el sol va alt quedava a l'ombra. Avui que ha pujat més el termòmetre ja devia ser un infierno..

ja veus, en plè maig i buscant les ombres com si fóssim a l'estiu!

salut!
Re: Rodamons (Canalda)
May 21, 2009 09:44PM
Gràcies per la info. Ho deia pel pas d'artifo del tercer llarg i pels 3 pasos d'artifo del cinqué llarg. Me l'apunto... però per un dia de núvols! o per la tardor.
Re: Rodamons (Canalda)
May 21, 2009 11:15PM
cullons, tens raó, l'artifo del cinquè llarg ha de ser molt difícil en lliure, la roca també marca la pauta
si la setmana vinent refresca un poc segur que si pot escalar

bontreping!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login