El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda

Posted by Indi 
CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
May 24, 2009 12:26AM
Nova via en aquesta bonica paret de bon conglomerat, CHEROKE EXPRES 145m 6b+-Ae 2 pasos ( 6c+), a l`esquerre de la via del XUXE, al sector dret de la paret. Bona roca en general i equipada amb parabolts, algun pitó i pont de roca. Aproximació 10 min. desdel 1er parquing al costat de la pista que porta a la dreta de la paret i un cop arribats a un diposit d´aigua, corriol directe a la paret.Rapelable per la mateixa via o caminant pel costat dret. L1 V+, 6a, 6b,V+,IV. L2 6a,IV+/V, V/V+. L3 IV+, 6a, 6b+,V+. L4 Ae 2p (6c+), IV+,6a,6a+/6b,IV.
A disfrutar-la.
Salut i a tibar-li.
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
June 03, 2009 02:42PM
La via s´ha regraduat amb el resultat de L1 6a+, L2 6a, L3 6b, L4 6b, quedant com una via rapida i equipada , amb murs verticals i sostinguts, una bona alternativa pels mes matiners o per les tardes a l´ombra. Rapelable amb un 70.
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
June 07, 2009 06:49PM
El que ha quedat és una marranada indigna d'una paret com Canalda.
Indi, tot i que no ens coneixem, estic segur que tens nivell per obrir amb una mica més d'elegancia...
A mi, i a bastanta més gent de la comarca i d'arreu, ens entristeix i ens fa por que s'obrin-equipin aquest tipus de vies, ja que a l'únic que porten és a la massificació i a les prohibicions. Posar un parabolt a cada metre, encara que es faci des de baix, no sé si es pot considerar obrir...i encara menys en un lloc on tothom ha intentat mantenir un estil i un respecte per l'escalada.
En fi, més que emprenyat estic trist...


Axel
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
June 09, 2009 01:17PM
bones Indi i Axel,

vam coincidi la setmana q vas acabar la via a can massana, soc el xicot q anava amb l'Edu, la nostre resposta quan ens vas dir que havies oberta a Canalda va ser: A ON?!?!?!?!? els dos ens vam mirar orroritzats i vam creuar-nos un somriure d complicitat, sort q es ala dreta del tot vam pensar...

trobo normal l'empranyada que portes foll, po he lo k hi ha bow. a mi tampoc m'agrada un pèl una via nova en una paret que no hi aporta absolutament res, era desperar la reacció, ja m'estranya que no hagi aparegut el Parce despotrikant, amb tot el dret i raó del món.

fa poc es va obrir tbe l'avi casimiro, els dos o tres llargs que van per la fisu d sota l'arcada, tbé te parabolts, xo almenys ha cadat una escalada obligada en el 6a/b, on s'han d colocar peces i donar el callo.

Personalment, crec q aquesta via s'ha obert per alimentar l'ego i la llibreta del aperturista, pensant només en q ell tbe volia una via a canalda, com tants d'altres.

salut i tapia
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
June 09, 2009 08:58PM
Eiiiiii sento veuetes, euetes, etes.

Doncs de moment no puc dir res per que no he fet la via, i ja sabeu que em costa d'opinar amb va.

Ramon, m'alegra saber que ja tornes estar amb les cintes penjant i els friends a les dents, vejam quan torno a tenir temps i anem a apretar, crack!

Salud.
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
July 10, 2009 12:08AM
Repetim la darrera obertura de la paret aprofitan ke a la tarda toca l'ombreta.
Influenciat pels comentaris que he sentit pensava trobar un Ae de dalt a baix i res mes lluny de la realitat, en cap cas s'arriba d'un parabolt a un atre fen A0.Es una via rapida i equipada(no sempre es tenen ganes d trencarse les cames,a vegades tambe està be sortir a disfrutar) molt agradable de fer, trencada per algun jardí a la part de baix pero amb uns 3r i 4t llargs boníssims!
Més recomanable baixar rapelant.
Feia falta una via d'akest tipus a la paret que tregués una mica la mala fama que injustament s'ha anat creant al voltant de canalda.

Salut i a apretar les dents!
Ernest
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
July 13, 2009 07:08PM
tas sonat o k ernest?

pero k tas tomao?
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
July 14, 2009 07:58PM
tiuuu, amb la quantitat d'assegurances la via no passa de VAe o si vols V+Ae obligat, que és diferent d'un Ao que em sembla que és al que et refereixes.
sobre boníssims o no, sobre gustos no hi ha res a dir però en el conjunt dels llargs/vies de Canalda per mi n'hi ha per bastant menys...
pos eso, opinions... la mala fama es trenca escalant
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
July 15, 2009 03:47PM
Tu mateix ho has dit:La mala fama es trenca escalant!
No cal que xafis tant aquesta via,deixa que la gent l'escali i opini.
Tu vas donar la teva opinió,igual que han fet l'Axel i e fet jo, i que com tu dius son opinions i prou,no arguments que em tingus que rebatre!!
A reveure!
Re: CHEROKE EXPRES a la paret de Canalda
July 16, 2009 08:23AM
buf, si estem dient el mateix.. jo no xafo res
només apuntava que un V+Ae és diferent d'un Ao, que la gent no s'emparcali salut!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login