El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)

Posted by Lluís Parcerisa 
Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 12, 2006 11:12PM
He restaurat la Víctimes del 92 de Canalda amb parabolts de 10mm i xapes de color gris a través d'una subvenció de la FEEC.

La via continua essent la mateixa, amb la mateixa dificultat i exposició, s'ha de continua portant el joc de tascons (els aliens deixeu-los a casa que a Canalda no triumfen) i algunes cintes llargues.
Hi ha el mateix nombre d'assegurances i més o menys en el mateix lloc. A les reunions hi ha dos parabolts per substituir tres o quatre burils i NO TENEN ANELLA (qui és vulgui baixar que s'espavili). S'ha deixat, de moment, dos burils a les reunions per si hi ha posibles aglomeracions, les acabaré treïent també. L'únic que no treuré serà l'últim buril de la via, que l'he deixat de record i pq la xapa ja forma part de la roca (si podeu mireu-lo, fa molta gràcia). L'únic clau de la via, esta en el mateix lloc i és l'original, vaig provar de clavar-ne un altre pels voltants però va ser imposible i no vaig treure el vell per por d'espatllar el forat, així que el vaig repicar i arreclar una mica pel xapatge i a quedat el mateix, tot i així ésta en bon estat, no patiu.

Si a algú li sembla que s'ha restaurat poc: o sento molt és el que hi havia. Si a algú li sembla que s'ha restaurat massa: o sento molt és el que hi ha. Si algú vol parlar-ne: primer feu la via i després ens trobem a cala Rita i entre butifarra i costella, i entre aigua i vinillo o discutim fins que faci falta.

Foc a l'obaga.
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 13, 2006 08:53AM
Felicitats Lluis!

Via maca que val molt la pena! Bona via, si ja s'ha fet la Directa Estel, per catar Canalda.

Ens veiem fuerte!
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 13, 2006 11:00AM
Felicitats Lluís, a veure si aquest terme de restauració i tot el que implica es va imposant. Trobo encertat això del pitó, si estan ben posats i amb el cap sencer millor no tocar-los.
Això de les aglomeracions a Canalda es conya, no?
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 13, 2006 06:12PM
Bona feina, ni més ni menys del que n´hi havia. Així son els reequipaments de vies, restauracions. Ara toca anar-hi.
Salut.
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 13, 2006 10:36PM
No anava amb conya lo de les aglomeracions Piju, però... ben mirat... si que fa riure. Vaig pensar que si el personal sap que hi ha una via a Canalda amb parabolts hi aniran en massa, jejeje!!... Que ingenu que sóc de vegades!!!

Ahir, vaig descuidar-me de posar-hi que els tres obridors de la via hi han estat totalment d'acord i, evidentment vaig demanar-ho abans de començar la feina. Per cert! El primer que repeteixi la via té premi a la segona reunió, la casa paga.

Fins aviat.
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 14, 2006 10:17AM

Home, tant com per massificar-se potser no, però pots comptar que ara probablement la gent s'animi més a repetir-la. Almenys jo hi aniré tant aviat com pugui!! jejeje

Moltes gràcies per la feina feta!!

i SALUT!!
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
January 07, 2007 08:25PM

..i dit i fet, avui amb el Martí hem anat a prendre el solet a les boniques baumes de Canalda.

Via divertida en la majoria de llargs, amb equipament on fa falta i roca...de Canalda.

Teníem l'esperança de trobar premi a la segona reunió, però sembla que se'ns han avançat jejeje

Els Ae de la via surten en lliure(encara que a nosaltres no jeje), però has de passar-hi l'escombra abans perquè hi ha força líquen. Tant el primer com el segon no deu sortir més de 6è grau.

Ah i aviam si la gent s'anima a fer-la ara que hi ha bons parabolts, que amb el pas d'unes quantes cordades saltarien els bolus mòbils i seria tota de roca bona! ji ji ji

Apa salut i cop de gas, Canalderus!


Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
December 03, 2007 11:14PM
Ara farà un any que vaig restaurar aquesta via. Vaig deixar-hi burils vells a les reunions per si s'ajuntaven més d'una cordada, aquest diumenge els vaig anar a treure, així que la restauració està acabada del tot. Ara només queda l'últim buril, el buril del record.

Salud.
Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
October 14, 2008 05:15PM
dissabte la vam repetir
Bona escalada, però per mi menys obligada que la Diòptria o menys aèria que la Dinastia o la Dimensió Aproximada (per posar exemples de vies de dificultat similar. Les 3 em semblen més boniques que la Víctimes, però en tot cas, són totes recomanables).

adjunto topo. El mimetisme dels inox demana afinar la intuïció a trams!

i la trista notícia: han obert una pista i aplanat la zona de ca la Rita, s'han carregat un lloc del tot especial, falta veure què hi volen fer, possiblement turisme rural. Fot pena tot plegat. I hem de suposar que a les vies propers com la Diòptria, la via de Pasqua, 1879, etc. en prohibiran l'escalada per la caiguda (inevitable a Canalda) de rocs... és bestial, i penós tot plegat. Com per acceptar llavors cap regulació de l'escalada a la paret per motius de fauna. Això no pot acabar bé.

salut i llàgrimes per Canalda!
[attachment 503 topo.gif]
[attachment 504 DSCN1501.JPG]
[attachment 505 DSCN1497.JPG]
[attachment 506 DSCN1503.JPG]


Re: Restauració de la Víctimes del 92 (Canalda)
October 15, 2008 08:56AM
...Si la Rita aixequés el cap!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login