El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

escalada canaldera Farinelli

Posted by superpreki 
escalada canaldera Farinelli
November 05, 2007 04:51PM
Aquest dissabte passat van repetir la via Torrente de Flujo a Canalda.Te un Primer llarg de infart i la resta d'anar fent.
El primer llarg es guapissim, pero poc recomenable a la penya ke no vagi sobrada en V grau !!
Algu te referencies de la via Farinelli?
Ke tal esta d'exposicio en comparacio amb la torrente?
Es mantinguda, sense plantes i te bon ambient?
Apa salut i a trepar !
PD: Mongros tornam els pitons !!
Re: escalada canaldera Farinelli
November 05, 2007 10:25PM
Ei molt bé per la repetició! Felicitats!
Jo em vaig baixar del L3 ja fa uns quants anyets i encara no he gosat tornar-hi, els altres dos em van deixar massa creuant de cables i en aquest va saltar el fussible.
Bé, si t'has fet la Torrente, no crec que tinguis gaires problemes a la Farinelli, per aquí en algun foro vaig fer una piada de quan la vaig repetir. Només un consell, el L3 fes una reunió intermitja a la repisa de l'A1 sinó les passaràs magres per arribar.

Ja ens explicaràs com anat, i vejam si t'hi puc veuret, seràs dels pocs que no faràs el que fan tots. Fins aviat.
Re: escalada canaldera Farinelli
November 07, 2007 11:47AM
Ostia tiu, pero si ja tenies fet lo mes xungo!! Per mi el primer llarg es el mes "guapo" ke me currat mai.La primera meitat del larg es la mes facileta, pero la segona es increiblement aventurera pels que no anem sobrats en V grau.Fa bastant por caure en el pas dur sobre lunic buril en 20 metres.. Els altres llargs tret dun tram del segon, els van trobar bastant mes tipics de la zona. El pas dAe de la penultima tirada el va fer el preki(scorssesse) i se li va rebentar el biceps(ja el portaba tocat) A mi hem va semblar força dur per ser
6b en comparacio amb els 6cs de sota, mes suaus.
Fins daqui a unes setmanes no crec que pujem a fer la FARINELLI doncs marxem cap al Masmut.Pero ja ens trovarem.Anem fanatics
per Canalda!! Salut i Roca, company.
Re: escalada canaldera Farinelli
November 08, 2007 09:30PM
Ep! Que només vau trobar un buril al primer llarg?!?!?!?!? N'hi ha tres i un clau: dos burils en el primer 6c (fisureta cega) ben protegit, després flanqueig a la dreta i l'altre buril just abans del segon 6c, crec recordar la caiguda força neta i després ja bé la panxa de 6b amb un clau cutre als peus (o més avall .....avall). Si només vas xapar el buril del segon 6c ( em penso que hi ha una baga) "olé tus huevos peró cuidado donde rozan". Sé que d'on em vaig baixar era l'últim pas díficil que em quedava però amb els companys que anava, no volien anar de primer, i vaig empaxar-me en els dos primers llargs. Dubto que aquesta via amb tots els anys que fa que esta oberta tingui més de cinc repeticions, i segur que no arriba a deu, et diré més, només sé d'una altra cordada que l'hagi fet.

Vinga crack! Deixa la piada a la Roella, que mole llegir piades així.
Re: escalada canaldera Farinelli
November 12, 2007 04:56PM
Kolegui, en vas entendre malament.
Vaig xapar els 3 burils del 1 llarg.
Pero, el que en va donar por. Va ser que si queia fent el segon pas de sise, podria arribar a petar el betust burí (fa uns dies vaig fer un considerable vol al petar-me un) i aleshores ja res m'aturaria fins el ressec terre.
Salut, temple i a tibar-li !!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login