El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Topo Somni Pirata 220m 6b

Posted by edunz 
Topo Somni Pirata 220m 6b
November 21, 2007 11:42PM
passo topo d'aquest viote amb les assegurances actuals.
Nosaltres només vam col.locar un alien groc a l'inici del 4art llarg... vaja, via equipada a l'estil canaldero.
Els burils de L1 estan posats un mica a ojo, que vam entrar per la Funció Delta.
Via molt guapa


Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
November 22, 2007 10:55PM
bones edu, sembla que al final posareu de moda Canalda! jeje

per cert, la Funció Delta està en parabolts? és guai la via o ke?
Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
November 23, 2007 09:37AM
ei david! com va? eren parabolts, com el mínim el primer i el que vam veure del segon llarg... no se si hi havia algun spit intercalat, no m'hi vaig fixar massa, només vam fer el primer llarg i al cantó dels burils de la somni qualsevol xapa brillava molt... tot i que els burils de la somni estan en molt bon estat!
Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
November 23, 2007 09:21PM
gent, adjunto altre cop la topo de la somni que hi havia un error.. la R1 de la funció delta ja estava ben marcada però la R1 compartida amb la Somni Pirata és de la Rodamons. I la línia de bolts que continua recta amunt també. La Funció Delta marxa a la dreta des de la seva R i esta semi-re-equipada (spits, algun bolt...)


Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
November 25, 2007 09:48PM
Bones, una pregunta ¿el primer llarg de la Funció delta es el mateix que la Rodamonts?. En el llibre del Solsones no surt així.
Salut,
Víctor
Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
November 27, 2007 09:32PM
les primeres xapees si, fins que trobes una reunió a la dreta amb dos xapes (funció delta) abans d'acabar el llarg i arribar a la R1 de la rodamons
de fet, a la topo hauria de posar 6b en el primer llarg de la rodamons, tot i que és un pas de panxa que es pot escaquejar per la dreta.
Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
March 14, 2012 09:45AM
Gràcies per aquesta topo Edu, molt bona! Afegir que el segon llarg el pas del V+ m'ha semblat "quinto o más" i els altres més fàcils del que marcava la ressenya. Al quart llarg potser li possaria un plus. Però res, segurament no he trobat el pas i als altres ho he vist molt bé. Nosaltres em baixat caminant però segur que és més còmode baixar amb ràpels. La via està bé però tampoc ens ha entusiasmat, potser perque portàvem les expectatives massa altes. Per últim dir que per no haver de reciclar cintes al llarg d'artifo cal portar més de 12 cintes (14 o 15?). Això és més que interessantI si volem fer en lliure aquest llarg doncs no mola anar treient cintes. També cal dir que el primer artifo té el canto clau mig tapat per un plom (i assegurat pel plom!) i el segon artifo té un pas molt dur quan comença a flanquejar cap a l'esquerra de presa molt petita enmig del desplom. I el colega s'ha emportat 2 cantos...ull!
Re: Topo Somni Pirata 220m 6b
March 19, 2012 10:54AM
uei Ferran, bona via si, a mi em va flipar xo como em flipa canalda no sóc geeeennnnsss objectiu :) els graus a aquesta paret sempre poden anar plus amunt plus avall.. ja ho dius bé, segons el gest, com l'encares, l'alçada! (panxes)
saluts!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login