El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Xemeneia Fantàstica del Doll

Posted by jma 
jma
Xemeneia Fantàstica del Doll
March 05, 2012 11:39AM
Bones,
penjo la ressenya original de la Xemeneia Fantàstica, una de les vies recomanables del Doll, doncs segons sembla a les ultimes repeticions, la penya tira recte a la part final. Suposo que la confusio ve que del panoramic de l'Armand, on es dificil de veure per on va la part final. A partir de l'arbre de la R2 (de la topo que adunto, altres topos que he vist hi fan 3 llargs), cal atravesar a la dreta per un muret facil, per entrar en una feixa, on trobarem amagat entre els matolls, uns dels secrets del Doll (hasta aqui puedo leer...). Aci cal tirar recte amunt de la coveta per una fisura evident, molt wapa, en un llarguet curt pero intens (6a+).
Aquesta via esta totalment desequipada (va ser oberta sense dur ni claus ni martell), i no totalment equipada!! com figurava per error en un article del Vertex de fa uns anys, pero de tota manera cal dir que s'equipa prou be, almenys si un esta acostumat a fer vies de cacharreo...En fi apart de l'ultim llarg cal destacar la xemeneia no gaire dificil del segon llarg, pero molt maca i espectacular.
Apa a disfrutarla!
[attachment 1070 XemeneiaFantstica.jpg]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login