El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

PORTS DE BESEIT

Posted by Francis 
Francis
PORTS DE BESEIT
January 20, 2004 03:53PM
Aquest cap de setmana, anem als Ports a fer algunes vies,voldria saber com esta actualment la Mas-Colomer a roca Benet, tambe m'agradaria saber com esta equipada la via DENOMINACIO D'ORIGEN a les moles dels Biernets,(dif. max. obl. i material)
Piju
Re: PORTS DE BESEIT
January 20, 2004 03:53PM
Com que no et contesta ningú te la pío jo, però fa temps que la vaig fer, 3-4 anys:
Estava parcialment reequipada, un parabolt a la xemeneia del 1 llarg. Un friend grand del 3 anava bé. Les fissures centrals s'apuraven molt en 6a-6b. recordo col.locar algún tascó i escanyar algún pitó quan al final et penjaves.
A dalt hi ha un Ae d'un desplomet que també s'apurava en 6a/b. Com sempre, l'etern joc de tascons friens i algún micro. No sé si feia falta alguna plaqueta, però pitons segur que no. La baixada poc clara, més o menys acabar de pujar amb alguna trepada i flanquejar cap a la dreta per unes feixes a buscar una canal. Si fas la DENOMINACIO D'ORIGEN explicame-la. Sort!
Francis
Re: PORTS DE BESEIT
January 20, 2004 03:54PM
gràcies, esperem que faci bon temps, si fem aquella via ja t'explicare, fins una altra!! bones escalades!!
Francis
Re: PORTS DE BESEIT
January 20, 2004 03:54PM
Al final no em fet cap d'aquestes vies, el dissabte amb molt de fred, fem la Solstici d'hivern a les Moles d'en Don, que esta molt ben equipada i es molt maca, i el diumenge, per problemes d'horaris, anem a la Gronsa central a fer la via Sol Desitjat, via força maca i classica amb equipament cutre.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login