El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

"Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr

Posted by Der kletterer 
"Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr
May 04, 2008 10:37PM
Aquest pont hem anat el Pelut i jo a repetir aquesta mítica via dels Ports de Beseit. Hem fet la 1a ascensió integral: Bibacs a R2, R4 i cim. Escalada en 3 dies Les R's estan justetes amb 2 spits, alguna reforçable. Cal destacar que els llargs més difícils són els A3 després de la secció d' A4, via molt sostinguda. És molt vertical i en ocasions desplomada, els petates no s'encallen enlloc.
Material: 70 ploms, ganxos, 40 pitons variats, moltes falques i falcots, aliens, camalot gorc i vermell.
Descens: 8 putes hores per baixar del cim del Cap de Gos, encigalades varies, al final hem optat per pujar al cim de Roques de Benet i baixar per la normal caminant.

Aquesta via va dedicada als Ganxets i en especial al Kike. Salut!
Kletterer (aprenent de ganxet)
Re: "Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr
May 07, 2008 07:44PM
exactament els mateixos ploms que vaig fer servir durant la 1ªrepeticio!!!!(70) ni un de mes ni un de menys...la baixada es tal com l`has descrita...FELICITATS!!! Aquest any cauran alguns mites de les rocas de benet,ja que les vbies guays d^artifo de catalunya s`acaben!!!!
Re: "Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr
June 16, 2008 07:58PM
Enhorabona Carlitos!!!
Felicitats per tu i el Pelut
Si més penya s'anima, i algú repeteix la VICIO o EL LADO OSCURO, té sopar pagat. Estic segur que els mestres de l'artifo sabreu apreciar aquestes dues joies del Kike. A ell li hagués molat molt comentar amb algú què pensaven de les seves vies.

Atenció perquè cadascuna d'elles suposen un salt endavant respecte l'anterior en quant a dificultat i exposició, i tot i marcar A4 (la moderació del kike era proverbial), probablement us exigiran al màxim. La darrera només té un spit en una reunió, i cap picat enlloc. Els qui escalàvem assiduament allí mai vam tenir ... testosterona ... per anar a repetir-les.

salut i sort. albert, ganxets.
Re: "Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr
June 18, 2008 06:03PM
la Vicio per mi!!!!!!!!!Salutacions albert!!!a anat tot be?
Re: "Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr
September 15, 2008 06:20PM
Ep!! aquest cap de setmana hi havia una parella fent "el lado oscuro" bé, que els vaig fer algunes fotos i si els interessa sols cal que ho diguin!!
Re: "Infierno de cobardes" a Roques de Benet 1a integr
September 25, 2008 08:10PM
era en pelut i un company...no hi ha limits!!!!!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login