El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

POTA DE CABRA CIRC DEL PESSÓ (COLLEGATS)

Posted by kalamontse 
POTA DE CABRA CIRC DEL PESSÓ (COLLEGATS)
March 26, 2011 01:22PM
Bonica via que navega cercant les debilitats fisurades d'un bonic esperó de roca molt bona (exepte un curt tram llastrós del Ll-1 i algun punt de la xemeneia de sortida) aprofitant l'inici d'un antic pojecte dels habituals de la zona. Via semiequipada amb paraboltsi claus on caldrà portar Camalots fins el 3-4 (algun de gros repetit); alliens i una dotzena de cintes (porteu unes quantes de les llargues!!!).

200m 7a, (6a+/A0)

Aproximació:la via comença 50m abans d'arribar a la Sang de Crak, just en un marcat collet.
Descenss: en dos rappels molt llargs (55m) per la via de l'Albert Salvadó que hi ha a la dreta i un darrer rappel tb molt llarg de la R-2 de la Sang de Crak (porteu cordinos...). Tot i així crec que és millor anar a cercar els dos rappels que trobarem al fons del circ del pessó (carenejant direcció O al sortir de la via) o be fer la bonica passejada que hi ha fins a la ferrada de la paret del Pessó!

MOLT RECOMANABLE SI JA HEU FET LA SANG DE CRACK AMB UN BON PÚBLIC RAPINYAIRE!!!Edited 1 time(s). Last edit at 03/26/2011 01:30PM by kalamontse.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login