El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Sortida directa a la Sang de Crack (Collegats)

Posted by Albert 
Abans d'ahir vam anar a la Sang de Crack i vam obrir una sortida directa a l'últim llarg. L'original va per una canal herbosa a l'esquerra, la fisura de la dreta sembla ser que la va obrir l'Oriol Baró (6a, roca discreta...) i nosaltres vam obrir l'esperonet del mig.

La Sang de Crack és una via guapíssima, reequipada amb parabolts a partir de la segona reunió. La sortida directa és una manera molt elegant d'acabar la via i evitar la canal herbosa de l'últim llarg.

Hem deixat un pont de roca i 5 espits no massa junts, però suficient. Es pot reforçar amb els Camalots 1 i 2, aliens i un merlet. Deu sortir 6a+ aprox. Roca bona amb molts forats.

Adjunto la ressenya.

Sort,

Albert



Ahir vrem fer la Sang de Crack sortint per la Directa acabada d´obrir. Maca via i maca sortida

Gracies per la resenya Albert

Re: Sortida directa a la Sang de Crack (Collegats)
September 17, 2013 12:43PM
Hola!

El dissabte vaig repetir la Sang de Crack i vaig reequipar la sortida directa de l'últim llarg que vem obrir el 2005, que és la que ara fa quasi tothom. Vaig posar parabolts inox en els mateixos llocs i tapar els espits amb resina. La veritat és que és una sortida molt maca, amb bona roca i un xic picantilla d'equipament, tot i que es pot reforçar amb algun alien i merlet.

Vaig aprofitar per afegir un parabolt a la R1 que estava només amb dos espits (la resta de la via està tota amb parabolts). Suposo que els reequipadors pretenien que s'empalmessin els dos primers llargs, però no crec que ho faci quasi ningú.

Sort!

Albert
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login