El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

STUPEURS ET TREMBLEMENTS. Peña de SIN

Posted by albert 
STUPEURS ET TREMBLEMENTS. Peña de SIN
June 08, 2009 02:19PM
STUPEURS ET TREMBLEMENTS. Peña de SIN

Una via amb el segell Ch Ravier: bonica, difícil i d'aventura. Empesos per les recomanacions dels nostres amics del nord d'espanya, el diumenge ens atansàvem amb en Tato a aquesta bonica paret tan a l'abast del cotxe.
Material recomanable: joc de camalots fins nº 4, doblar 0.75, 1, 2, joc de fisus, 2 jocs alien semàfor (verd, groc vermell). No duiem claus (6c+/7a obligat sense claus). 18 cintes per empalmar llargs (L1+2, L3, L4, L5+6, L7, vira, L8, L9,L10, L11+12).
El llarg més dur en lliure serà el L8, molt concentrat. El més obligat L2, i el més espectacular la zona dels grans sostres al.lucinants (L5+6). Al Tato li surt tota tret de dos moviments al llarg L8, estratosfèric.
Roca de bona a excel.lent (exceptuant darrers 30 mts molt delicats), amb moltes zones tipus "velcro". A no perdre's les formacions del diedre L4, o els sostres plens de xorreres. Ruta amb llargs trams de qualitat extraordinària, sostinguda en torn a 6c/7a

Baixada caminant seguint la vira cap a l'oest, compteu 1 hora i mireu d'arribar de dia.
Aproximació recomanada baixant al riu per un senderó desdibuixat que s'agafa a l'alçada del túnnel. No feu com nosaltres d'anar baixant per peu de paret des del menjador de voltors, perquè es talla i acabas fent ràpels i matatracción.
Atenció al sol, eviteu dies de calor.
Com que té una vira (tipus feixa de terradets) a L7, es pot provar dies ennuvolats: si plou abans de L6 no et mulles, si ho fa després tens l'escape. Molt recomanable als amants de les vies de paret a protegir.
[attachment 590 stupeur.jpg]



Edited 2 time(s). Last edit at 06/08/2009 09:10PM by albert.


Gil
Re: STUPEURS ET TREMBLEMENTS. Peña de SIN
June 10, 2009 02:00PM
ep albert no pares sembla molt bona akesta haviam si ens podemacostar a anso !
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login