El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

INCREIBLE GUIA DE TARGASONNE

Enviado por esteve1 
INCREIBLE GUIA DE TARGASONNE
25-September-2007 10:18
hola,
recomano la guia que ha sortit fa poc de Targasonne, es una mica cara ( 25 euros), pero molt completa, estan ressenyats 1100 blocs en 17 sectors. la guia es compra al mateix camping de targasonne.
JTR
Re: INCREIBLE GUIA DE TARGASONNE
28-January-2008 11:31
algu empodria deixar la guia?, i no parlo de l antiga, si no de la nova... gracies
Re: INCREIBLE GUIA DE TARGASONNE
28-January-2008 12:56
Hola

Joan, no vull encetar cap polèmica, però crec que per 25€ , val la pena fer l'esforç i recompensar el treball d'aperturistes i de la gent que ha currat per recollir una informació ( un valor afegit sí que té el tema no?), de cara a que tu gaudeixis.

Completament d'acord si PASSES DE GUIES o hi estàs en contra...però no la afusellis...Si vols anar al lloc compra-la no?
JTR
Re: INCREIBLE GUIA DE TARGASONNE
26-October-2009 21:38
TR, respecto el teu punt de vista, però no crec que la recompensa siguin els diners!, personalment "gaudire" amb o sense la guia. No passo de guies, m'encanten!
No vull afusellar res com tu dius, simplement m'agrada gaudir de les coses que no son propietat de ningu, ara be, potser si que la gent que ha fet la guia no viu de l'aire i no l'hi aniran malament uns calerons, esta molt be, però no sortiran pas de la meva butxaca... si tu em dius que estic robant... fotocopiant una guia... docs suposo que si, encadenam si vols, però et tinc que confesar que tinc Mp3 que no he comprat.... que quedi entre tu i jo.

pd : estic fent una recopilació de ressenyes d'esportiva del alt urgell, si em pases el teu mail, et faig arrivar una "copia".
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar