El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Escalada en solitario.

Posted by Torlas 
Re: Escalada en solitario.
October 26, 2011 11:53AM
Hola a tots, jo utilitzo el silent partner (la meva estimada Sussana), tan odiada per tots, i puc dir que un cop agafada la dinàmica no es tan engorrós com sembla, tot i que tampoc puc comparar ja que nomès he provat el soloist un cop... això si, has de tenir un control de l'ordre de la corda en el teu arnès brutal! (sobretot al iniciar el següent llarg) però la seguretat que em dona saber que em frenarà en totes situacions em permet apurar grau en lliure més tranquil.
Un "defecte" que imagino algú trobará en respecte al soloist és que al quedarte a l'alçada dels ous, t'has d'acostumar a xapar amb el seguro als genolls. Això depenent del pas pot aportar un plus d'ojete estret
Un altre punt que trobo important es portar els metres de corda el mes jusots possibles, i mirar bé la ruta abans de començar a empalmar llargs!

PD: PER QUAN UNA TROBADA D'AUTISTES DE LA ROCA?! Pel que veig la meva enfermetat té nom jajaja no en serio trobo que seria molt interesant

Oriol.
Re: Escalada en solitario.
November 20, 2011 04:06PM
Si el Soloist lo atas directamente al arnes con una baga de 9mm como dicen las instrucciones, el aparato queda y trabaja de lado, me imagino que lo mismo debe pasar con el Grigri modificado que si lo pillas al arnes directamente con un moscata gordo tambien queda y tabraja de lado, y en teoria los dos deberian trabajar rectos y de frente.

Supongo que abra dispariedad de opiniones como en todo, pero los que los usais como os anclais el Soloist o el Grigri al arnes, con una baga directamente, con moscata ??
Re: Escalada en solitario.
December 13, 2011 12:54PM
Agafat el soloist i el grigri, te en vas a una via d'esportiva que estigui tiesa, montes el tinglado a les 3 primeres chapes i fas unes volades amb diferents postures amb un i altre chacharro i aixi veuràs con es comporten i si paren o no les caigudes.

A mi el soloist no em va para les caigudes que vaig fer horitzontals, vaja que las que no eren rectes no em va parar ninguna, em va parar el nus de seguretat, em jiño de pensa en una caiguda cap per vall.

Fa poc vaig fer el mateix amb el grigri i em va parar mes volades en caigudes rares, principalment suposo que per que a la mínima que queia tort es trencaba la goma de pollo del arnes de pit i el grigri treballava suelto i es bloquejava.

No se, desprès de proba-ro volan a mi em dona mes cofi el grigri, crec que para en angles mes oberts que el soloist, ames que que el puc utilitzar per rapelar els llargs.

Ala !!!, a salta i a vola, la millor proba es la que tu facis .
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login