El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Fitz Roy: Supercanaleta per Oriol Baró

Posted by arizona 
Fitz Roy: Supercanaleta per Oriol Baró
December 04, 2008 08:20PM
Ultimes Noticies,

L´Albert Baro ha escalat la codiciada Supercanaleta del Fitz Roy, Patagonia, en 36 Hores i una via al Pilar Casarotto al mateix Fitz Roy. Escalada per primera vegada ja fa bastants anys per la cordada argentina "Fanrouge/Comesaña" en un horari ultrarapid encara ara avui dificil de superar tot hi l´evolució dels materials, La Supercanaleta del Fitz Roy es junt amb la "Chouinard" o "Americana" la via mes desitjada d´aquesta muntanya patagonica.

MINIMAL
xep
Re: Fitz Roy: Supercanaleta per Oriol Baró
December 18, 2008 04:42PM
Bones!!
Mecangondeu que mau de fotre piades els altres com si yo no fos ya prou piante!! Havere esto nostre de la canaleta Chalten-Chalten amb 36h no es na!! an pujat 25 al torre, 23 per la Oest!! entrant com vam entrar amb el Ximenis pel bloke de l'Stanhard. Kelosepais els tunels fets i tot asegurat amb cargols, vamos com si fos Overdose en els seus moments desplendor...yo soc poc amant de les multitus i me dedicat al crak-climbing, pero chavals ara es el moment.
Re: Fitz Roy: Supercanaleta per Oriol Baró
January 21, 2009 06:18PM
Para más información sobre actividad oriol baro en patagonia, entrar en web de grifone.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login