El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

esperó dels llops

Posted by gautxu 
esperó dels llops
October 04, 2010 12:03PM
Decepcionant. Ens hi vam atançar amb la companya el dissabte ja que la vam veure ressenyada una mica a tot arreu i ens venia de camí... i com que estavem castigats a pasar el cap de setmana a la costa, doncs apa.

Una aproximació larguiiiiiiiiiiiiiiiiissima encara que distreta. Peró la via no existeix. El tram més sostingut no arriba a 5 metres!! ;-((

A sobre està sobreequipada (pel nostre gust) ja que d'estar neta encara podriem haver jugat una mica. Ens sorpren enormement que revistes com Natura la ressenyin com a via d'escalada. Però encara més que ho fes l'Armand a la Vertex (¿?). En realitat és més aviat una cresta ametrallada amb paravolts, tipus la cresta del Ferran. Vaja, els amics que vulguin escalar, que s'estalviin la via. Si el que voleu és passejar durant tota una jornada per descobrir el massís de Puigsacalm, encara. Passareu amb deu cintes, un moscata de seguretat i una corda o cordino de 60 en doble o 30 en simple. dificultat màxima obligada IV/A0.

En fin, que si el que voleu és escalar no hi aneu. és cruel dir-ho així però si algú m'hagués informat correctament no hi hagués anat. Aquesta és la veritat.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login