El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Cordes desaparegudes

Posted by jalejandre 
Cordes desaparegudes
August 04, 2011 08:44AM
El dissabte dia 30 de juliol, estàvem a l'agulla del Pas del príncep i ens va sorprendre la turmenta quan ja fèiem el ràpel. Tant mullades com estaven les cordes ens va ser impossible recuperar-les del ràpel i vam decidir tornar a l'endemà. Abans però avisem al guarda del refugi Vicens Barbé (en Harry), del fet per si algú li notificava quelcom.
L'endemà diumenge, per la nostra sorpresa, les cordes havien desaparegut del ràpel, preguntat al Harry i ens diu que només ha vist per allà a excursionistes.
Granate: Edelrid 8,5; Groga: Beal 8,1
Agrairia si algú ha recuperat les cordes, o em pot donar qualsevol pista de la desaparició, m'ho fes saber a la-tribu.cat
gràcies
[attachment 989 201107311.jpg]



Edited 1 time(s). Last edit at 08/12/2011 08:47AM by jalejandre.


Re: Cordes desaparegudes
August 14, 2011 02:07PM
Benvingut,es veu que ultimament a montserrat no es pot deixar unes cordes quan tens un problema i penses recuperar-les al dia següent.
La penya té la mà molt llarga,amb va pasa alguna cosa semblat en la bandereta i ancara espero que un o una tal "LOINA" em contesti.
que tinguis sort.
Moralitat material deixat en paret material perdut
Salut i Tàpia
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login