El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Manifestació contra el 4t cinturó

Posted by gerber7 
Manifestació contra el 4t cinturó
September 29, 2010 10:47AM
Manifestació contra el 4t cinturó

3 Octubre a Sabadell

11.30h Plaça Antoni Llonch
(estació de la renfe Sabadell Centre)

MÉS INFORMACIÓ: [ccqc.pangea.org]

Les comarques de Barcelona han arribat a un punt de degradació del territori que, ja des de fa temps és insuportable. Espais naturals com Montserrat, Sant Llorenç del Munt o el Montseny, estan cada vegada més envoltats de ciment, quitrà i cotxes. Això fa que la gent necessiti anar més lluny per poder passar un cap de setmana en un entorn agradable, cosa que comporta més desplaçaments, més contaminació, i més carreteres. Un peix que es mossega la cua. Una bola que es va fent cada cop més gran i que sembla no tenir fi. Algun dia s’acabarà?

Potser amb el quart cinturó arribarem més ràpid a la feina i s’evitaran molts dels col·lapses, però també és veritat que, si no busquem una alternativa al ritme de creixement que portem actualment, d’aquí a no pocs anys el quart cinturó s’haurà fet petit i estarà tant col·lapsat com ho està cada matí la C-58 o la AP-7. Llavors, NO només no haurem arreglat el problema, sinó que l’haurem fet encara més gran. Però la capacitat intel·lectual dels nostres polítics no sembla arribar més enllà de sis o set anys vista. Mireu què ha passat amb el sector de la construcció.

Un dia vaig llegir una entrevista d’un personatge del mon de l’alpinisme i va dir una frase que se’m va quedar gravada: “lo peor no es lo que hacen los malos sino que los buenos miren hacia otro lado mientras los malos actuan”. Els escaladors, per naturalesa, tenim la tendència de ser de los buenos que miran hacia otro lado...

Per favor, l'escalada no ho és tot, aneu a la manifestació.
Re: Manifestació contra el 4t cinturó
September 29, 2010 11:10AM
Que sigui la crisi la que ens salvi doncs...
Ja que la quarència política no serà i la revolució tampoc fa pinta, com a mínim que no posin ni un pam més de ciment en aquest territori, ni la c 16 , tampoc la c17... i menys l'eix transpirinenc!

NO A LES CARRETERES DE CAPS DE SETMANA
En contra de totes les obres publiques que atempten contra el territori,

El dia 3, NO al 4T cinturó!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login