El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Suggerències, gràcies

Posted by foroman 
Re: Suggerències, gràcies
September 02, 2007 09:18PM
Hola foroman!
Acabo d'aterrar a la web i trobo que estar molt bé! El foro està prou ben organitzat tot hi que la idea de fer-ho per zones em sembla molt bona! Apa doncs felicitats per la feina i endavant amb les actualitzacions!(tu)
Re: Suggerències, gràcies
September 03, 2007 03:19PM
Malgrat que soc usuari assíduament de una altre web, (i en aquesta sempre hi participo només en l'anonimat), he de confessar que crec que aquesta web és una de les que la participació i la informació que s'hi dona és de més qualitat.

La trobo excel•lent, i crec sincerament que la qualitat d'aquest foro i d'aquesta informació ve bàsicament donada pel registre i perquè és certament molt còmoda per a la recerca de dades i per la manera en que està configurada.

Amb tot, per dir alguna cosa, a vegades he trobat a faltar el poder enviar una resposta a una persona directament, sense que aquesta resposta quedes publicada: (No vull dir fer públics els e-correus dels foreros, sinó simplement que hi hagués l’opció d’enviar-los-hi un comentari privat i que aquest el poguessin llegir quan indiciessin la seva sessió).

En fi, feu el que feu, moltes gracies pel vostre treball... molta gent, setmana darrera setmana, escalant... us ho agraïm.
Gracies.
Quo
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login