El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Paret del Grau - Coll de Nargo

Posted by grau 
Paret del Grau - Coll de Nargo
January 25, 2006 12:49AM
Hola gen, aquet finde vaig estar per aquesta bonica paret, i en veure el lio per conseguir una resenya bona de la paret he fet un croquis del que he pogut recopilar i m'agradaria que mel completesiu amb les vies que falten o les que estan malament i poder oferir aixi a totom una resenya bona i actualitzada.

Salut!


xavi
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 05, 2006 09:24PM
Ja hi ha una ressenya actualitzada a gener de 2006 de les vies de la paret del Grau, al bar "Tahussà", de fet n'hi vaig deixar unes 10 còpies, espero que n'hi quedi alguna per consultar.
De totes maneres si no l'has vist deixa el teu e-mail i te l'enviarè per correu.
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 06, 2006 05:40PM
Bones a tots i gràcies als dos últims per la feina de ressenyar de nou la paret. Xavi, aquest dissabte vaig estar al bar i no la vaig veure (o per ruc o perquè no hi era...je, je). En finnn, si la pots penjar o me l'envies em faràs molt feliç. De fet, la que ha penjat en "grau" està molt bonica però no hi ha el material necessari (per a les poques vies que en fa falta...).
Gràcies.
grau
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 07, 2006 04:32PM
Hola Xavi i Axel, a mi em va pasar igual, no iavia la ressenya actualitzada al bar, per aixo vaig fer aquet croquis una mica cutre, pero si me la pots pasar t'estaria molt agrait

jordigrau83@gmail.com

Merci!
xavi
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 07, 2006 08:14PM
Aquí ús deixo la ressenya de la Paret del Grau. No és un dibuix del Ballart però espero que ús sigui d'utilitat. Per anar bé s'hauria de marcar algun nom a peu de via ja que costen una mica de trobar. En poc temps la paret ha passat de tenir unes 10 vies a gairebé 35, la majoria molt ben equipades. El lloc és ideal per encadenar metres. Només esmentar que a la via "Sandokan" només hi calen cintes ja que s'ha posat un parabolt al pas de 6b on feien falta els friends. Si teniu algun dubte em podeu enviar un e-mail (nuriaxavi@hotmail.com). Bones escalades per l'Alt Urgell.
Xavi


xavi
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 07, 2006 08:30PM
2a part de la paret


Axel
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 08, 2006 07:19PM
Moltes gràcies.
PARETGANXET
Re: Paret del Grau - Coll de Nargo
February 16, 2006 11:31PM
EI LA INFO COLLONUDA! SALUT.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login