El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Estat de l'Aromes a la Bessona?

Posted by Mohawk 
Estat de l'Aromes a la Bessona?
September 16, 2009 02:31PM
Algú coneix l'estat actual de l'Aromes a la Bessona inferior?, està restaurada?, reequipada?, estan els burils bé?

Gràcies!
Re: Estat de l'Aromes a la Bessona?
September 16, 2009 07:58PM
L'últim llarg esta amb bolts. De la resta ni idea. Però vam flipar pq veniem de l'Aresta Brucs i vam sortir per l'Aromes tal com marca el Picazo i no ens esperavem trobar allo veient don veniem.
Re: Estat de l'Aromes a la Bessona?
September 17, 2009 12:47PM
Hey Mohawk.

Llarg 1 un espit verd i alguna cosa més, pots enttrar just al costat de la VESPA o bé des de la canal , una mica més txungós però factible ( 6a a l'inici)...ojo a no picar a ANTIBABY. més a l dreta. reunió en un relleix-repisa-baumeta.

LL2-3: pas burro amb una mena de plom gran i buri o spit, V+ fins un forat, no hi facis reunió, és molt curt, xapa els dos spits i seguieix cap a la fissura...hi haclaus, algun burí, i algun spit...les claus ojo que es mouen ( en vaig treure un amb la mà però comque estava posat en palanca ( rotllo anglada frare gran) queda col.locat igual...calen friends migs i un bicoïn faders del 7 a caldo....es GUAPISSIM...surt 6a o 6b clàssic i de diedre...em va agradar MOLT. La r ja és amb bolts.

LL4:Bombo parabolat i de molt de cantpo on marca 6c o Ae...es guapo i explossiu, amb bon cnto i presa planeta però franca...muntes damunt una rampeta que en plan una mica més expo ( algun burí o no sé si pont e roca o merlet...no ho recordo), mena entre Vº i 6a molt curt fins la r de la cerdà, sota la bauma final...d'allà a l'esquerra és IV+( cerdà) o surts per la Aromes en 6a de canto inmens, flútan al cim).

Via molt recomanable i minimament segura, molen cinetes algun cordino pel sidecas i cre que només vaig usar el bicoïn del 7 faders...si duus els catxarrets en la fissura i potser en algun forat et fan servei,...jo aleshores no sabia ni que ern els aliens ( encara nbi ho s´ñe...heheheh)

Saluteeeeeeeeee king!
Re: Estat de l'Aromes a la Bessona?
September 17, 2009 02:59PM
Merci gent!

Si no plou ja piaré l'estat de la via...

A tibar-li!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login