El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

THE NORT REVIVAL A4sup

Posted by el paca 
THE NORT REVIVAL A4sup
November 07, 2010 09:02PM
1ª repeticio dàquesta via els dies 6 i 7-11-2010 per NANDI i PACA amb 1 vivac d`hamacas a la r3
"ES la via més rara que he fet mai !!!!!!
! Material:molts cordinos per a rivets(oju,es bellugen!!!) 50 ploms i material de big wall.CAP VIA SENSE SEGONA! es el lema....

lo millor la companyia (anar sol es de tarats!) i l`ambient hivernal que,al haver d`escalar amb el "plumas" posat,mes d`un turista m`ha confos amb el ninot de michelín...salut,metres i vies diferents!!!!
Re: THE NORT REVIVAL A4sup
November 08, 2010 04:27PM
[attachment 879 P1070252.JPG]

Ole Paca! Ke tal? Doncs si el lema és aquest, a mi em faria ilu que repetíssiu aquesta, que fijo que no té segona...
Segur que la decoteu, però té passatges molt xulos i ja saps que jo amb això del artifo... Com a molt et costarà el flanqueig de 6a. Potser li podeu obrir la variant directa que era la intenció inicial.
Ah! hi ha uns pocs gantxos "arreglats". Ben poca cosa, igual ni els trobeu. Sí ja ho sé! un marranada. En tot cas s'ha de pujar per allí i després piular, je,je...
I espero que t'agradi el nom.

Apa a veure si us animeu!!!
I salut!


Re: THE NORT REVIVAL A4sup
November 08, 2010 08:11PM
Paca ets un cabroncete!!!aquesta que es a canvi de l'XC-ting wall??sort en tens que estic de baixa!!! per cert que tal la primera reunio??feia tanta por com deien?? moltes felicitats per tot plegat!!!salut i força!!!
Re: THE NORT REVIVAL A4sup
November 08, 2010 09:12PM
SR MONGROS:ja he estat a peu de via amb tot el material....la tinc en ment fa molts anys i probablement el proxim any caurà,ja que hem vull dedicar en exclusiva a cala montse,ja que aquerst any nomes he fet aquesta via (l`economia tambe juga i les repeticions chungas del Hita també...)sobre la variant directe,ja ho tenia pensat(serà cosa de empatía dels solitaris???) si tinc el teu permis millor!!!!! i sobre els gantxos jo no hi vec cap proiblema(la roca es el que hi ha),es una tecnica que esfa servir atot el mon....la guarrada es quant el 95% del llarg es picat!!!! I hem despedeixo recomanat-li una via nova al montgros A3-6a expo del Bullarolas que,el dia que es digni a baixar del seu regne (organya power) em complauria repetir amb vos.
PD=no posis la resenya mai mes!!!!!,que vindrà alguna bestia peluda i me la fotarà!!!!!!.Salut,metres i m`alegro de saber de tu.

XOSE a secas:ja t`explicaré personalment per que la vaig anar a repetir t. la 1ªreunió es...
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login