El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Cadireta

Posted by Guillem 
Guillem
Cadireta
October 28, 2004 07:13PM
Algu sap com està l'equipament de l'Anglada Guillamon de la Cadireta a Montserrat?- em sona una història d'un pallo que hi va fer una cremallera d'uns quant burils.
Vinga qualsevol info és ben rebuda salut.
Malut
Jordi Alpino
Re: Cadireta
October 29, 2004 08:29AM
Tot el que jo sé és que la van reequipar fa poc.

Jordi Alpino
Re: Cadireta
October 29, 2004 08:29AM
Tot el que jo sé és que la van reequipar fa poc.

ferrans
Re: Cadireta
October 29, 2004 09:49AM
Sí, a un amic li va petar un buril (o spit, no recordo) just al sostre. Però d´això fa temps, i sé que desprès d´allò la van reequipar. L´últim cop que vaig passar per sota, anant cap el Frare Gros, la ristra d´spits nous es perdía amunt, o sigui que sembla reequipada fa poc.
Re: Cadireta
October 29, 2004 12:10PM
Buenas Guillem. Yo la hice hace cosa de un año más o menos, y si, está reequipada en parte, por ejemplo, en el techo siguen habiendo los viejos buriles, pero cada dos por ejemplo hay mentido chapa nueva, no hace falta nada para hacerla. Aunque hace una semana me comentaron que el salir del techo ha petado o han quitado un seguro, pero no te lo puedo asegurar pues no lo he visto. Suerte
xavi
Re: Cadireta
November 02, 2004 06:18PM
L'Anglada-Guillamon de la cadireta la varem reequipar fara cosa d'un any (no m'enrecordo be) amb en D.Palmada. Als dos primers llargs varem posar xapes als espits als quals els hi faltaven (perque algun gracios les havia tret). Tambe varem reequipar el llarg del sostre (amb parabolts) i la tercera reunio (des de la qual ara es possible rapelar amb dos cordes de 60m fins al terra). L'ultim llarg no el varem reequipar pero els burils aguanten.
Al sortir del sostre no falta ni ha petat cap buril. Almenys aixi ho recordo de quan la varem reequipar.
La haine
Re: Cadireta
November 03, 2004 08:08PM
...perdoneu que us digui..però els spits del sostre estaven bé...i crec que amb parabolts deu haver perdut tota la gràcia...els burils de sortida estaven una mica roñosos...però els del sostre??...bueno, tot i això gràcies per arreglar les vies!! Salut!
Re: Cadireta
March 21, 2005 12:00PM
yo la hice ayer. aunque sigue habiendo unos buriles como chapas de cocacolas, esta bien equipada por que intercalan spits y algun parabol que otro. atencion, una vez que salesz del techo y haces la travesia a la derecha, a la salida de la reunion hay un buril para poner plaqueta recuperable.
Re: Cadireta
July 18, 2006 03:46PM
'Guillem' escribió:
-------------------------------------------------------
> Algu sap com està l'equipament de l'Anglada
> Guillamon de la Cadireta a Montserrat?- em sona
> una història d'un pallo que hi va fer una
> cremallera d'uns quant burils.
> Vinga qualsevol info és ben rebuda salut.
> Malut
-------------------------------------------------------

Nosotros la hicimos el 16 de Julio del 2006, estaba muy bien equipada, excepto a la salida del techo a dos chapas de la 3R que es necesario una placa recuperable, si no la tenéis existe una cinta vieja de la chapa de mas arriba.
Para el último largo después de la 3R, llevad dos recuperables o cordinos, a malas podéis rapelar de la 3R, que esta equipada.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login