El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

CADE a la paret nord d'agulles.

Posted by ramon 
CADE a la paret nord d'agulles.
September 05, 2006 09:55AM
willow, tenies rao, la via una passada,preciosa.
la roca bona, les R de puta mare i comodisimes, els llargs guapissims, i l'empotrament de 6b, dels millors que fet per ketes contrades, a més de ràpida d'escalar i d poc caminar. vem començar escalar a les 5 i vempoder veure la posta desd cim.

L1: 40m de 6a, un parell de passos abans i després d la sabina. l'Ae diuen 7a, un forat, invertit, regletes, mes regletes, alteree forat i amunt. no ma sortit però,una llastima no poder-la fer tota amb lliure.
L2: 20 de transició, superem un mini sostre perr l'esquerra amb una fisura amb cantazos. tres bolts mes camalot 1.
L3: 47 m d'empotrament/offwith agònic, almenys perr mi. esta bén protegida i crec es pot passar b en Ae. Al.lucinant. i falta un tascó empotrat q el 2º de cordada s'ha pensat q era meu, un kong 9 servirà.
L4: 50 m cap al cim. trve a esquerra per sobre la gran llastrra i ens muntem al diedre k no abandonem, es tenca transformanse en xemeneia. Alejes a dalt i R incomoda, val més l'arbre del fons.

MOLT RECOMANABLE, RAPIDA I SEGURA.

PD: baixan ens hem trobat al marsi k pujaven a sobar a una cova d'agulles, ja dirass q veu fer al final;

saluit i a tibar.

Re: CADE a la paret nord d'agulles.
September 07, 2006 12:03AM
Ei fiera!

Doncs després de passar una nit de solitud a la cabana, vam anar a fer la Montpart a la cara est de la Miranda de les Bohigues.. Es un lujazo aixo de llevar-te i tenir el peu de via a 5 minuts! Assequible i bonica via pero amb un solano important, és el que te escalar a cara sud.

Sana vida!

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login