El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Cerdà-Riera a la Ven Suri Ven

Posted by Joseph Fine 
Joseph Fine
Cerdà-Riera a la Ven Suri Ven
January 21, 2004 09:45AM
Molt maca encara que destrossada pel pitonatje i sobada en alguna part. La roca és bona pel pas de les cordades però hi ha alguna pedra d'aquelles que algun dia caurà. El segon llarg, després d'un buril i una sabina, és una mica precari de protegir amb tascons. Potser amb friends petits pot quedar millor. Equipament multigeneracional (bagues, pitons, burils, spits i parabolts).Per l'última reunió calen xapes recuperables.
LL1 IV-, LL2 Vº/V+, LL3 V+/6a, LL4 IVº, cim sense encordar, Iº
El descens és evident, cap a la dreta, desgrimpant una canal. Després es segueixen marques vermelles (ara dubto si son vermelles o d'altre color), fins trobar una blava que dona pas a unes groques, baixant per una canal fins un corriol evident que ens porta al camí de l'aproximació.
Estaba repasando el foro y me he dicho, vaya... la bandereta, que de recuerdos, pero me pregunto yo... Había que equipar con tascones? pero pero, pero si ya tiene pitones y escarpas en el segundo largo o me falla la memoria? por cierto, creo recordar que menos la primera (árbol) el resto de reuniones estaba con parabolt y no hace falta recuperables, lo de los buriles forma parte del museo reunioneroavensuriventero de la propia via.

Realmente merece la pena hacerla, de lo mejor de montserrat.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login