El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

El Diafragma

Posted by five 
El Diafragma
May 10, 2009 08:32PM
Avui hem fet la via 7 del sector central del Diafragma, entre d'altres, parlo de la que no té nom. La via és totalment desaconsellable si aneu amb el xip "esportiu" que és lo normal si aneu al diafragma. Està equipada amb spits, o més ben dit "mal equipada" amb spits. A la "R" només hi trobareu un spit que no he volgut probar si estava ben ficat en vistes de panorama. Així que he preferit desgrimpar abans de penjar-me d'un sol spit possat "a saber per qui"... Algú sap qui és l'autor d'aquesta "joia"?


PGB
Re: El Diafragma
May 12, 2009 12:15PM
Hola five, aquesta és la única via de la qual no tenim info. Està pendent de reequipar amb parabolts i posar-hi una reunió decent.
Espero que la via no t'espatllés la impressió general del Diafragma, és un sector que val bastant la pena pels que ens agrada escalar a Sant Llorenç i no tenim el grau per poder disfrutar de les vies de la Font Soleia.

A partir del dijous, quan innagurem la web de www.santllors.com, trobareu l'actualització de les ressenyes del Diafragma (entre totes les altres), amb tots els noms i altra informació interessant de les vies. A disfrutar!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login