El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Punta d'en Camp

Posted by five 
Punta d'en Camp
September 29, 2010 10:30PM
Esperonats per una confusió hem anat a apretar-li a fondo a aquesta clàssica burilada del 66 que actualment està reequipada amb parabolts. Resulta que un colega em va dir que es podia fer gairebé tota en lliure però parlava de la "Esbarzers"... jejeje, bona confusió. Els primers 2 llargs han sortit a vista, 6a/6b, qué guapo, anar navegant i escollint la millor pedra!
Estan pràcticament equipats per fer en artifo encara que al segon llarg hi ha un tram obligat de 5 metres amb roca dubtosa. Al lorín. També hi ha algun tram que sona a timbal i no fa molta gràcia, compte pues. Recordo també una pedra clau que es "microbellugava", de moment sembla que aguantarà un bon temps, però no molts pegues!
El tercer llarg es feia bé fins el desplom però després ens hem penjat perque semblava que la linia en lliure anava per un tram de roca molt cutre a l'esquerra dels antics burils i just a la vertical de la "R". Des d'allà em pensat que seria millor fer A0 i desprès despenjar-se per tirar aquells rocs sueltos sense el company a la "R" i aprofitar per fer-li un pegue...
I així ho hem fet. Bua! brutal, tenint en compte que estem a Sant Llorenç i que semblava inhumà en lliure, que hi havia molt ambient... al final ha sortit tot en lliure (amb unes quantes caigudes mentre netejàvem cantos!). El llarg és molt guapo encara que la linia del reequipament crec que va massa a la dreta. També m'he fixat que per la dreta dels parabolts hi havia magnesi, algú l'ha estat provant? Les marques estaven en preses efímeres... no crec que aguantin mols pegues, i es veia una linia molt dura. Jo per allà no m'aguantava gaire. Però per l'esquerra es fa bastant bé (7b + o -). Caldria un bon grapat de repeticions per anar petant "cantos falsos" i si la roca fos bona la via seria un 10.
100% recomanable per a fanàtics santllorentins.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login