El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Falconera free

Posted by lliure 
lliure
Falconera free
August 16, 2004 11:16PM
Ens hi hem apropat a "l'Integral Fliping" de la Falconera de St. Llorenç del Munt a probar-la en lliure. Hem intentat fer-ho desde baix però ja en els primers 6 metres hem tingut problemes doncs no portàvem claus i algú va maxacar un buril que anava molt bé per pujar en lliure. Amb seguros no gaire bons hem aconseguit pujar fins sota el sostre. Aquíi hem acabat fent artifo i un cop equipat tot el llearg l'hem probat amb la corda per dalt.
Sorpresa quan el meu colega ha pujat de segon i gairebé al primer intent ho ha tret. La segona vegada que ha pujat ho ha pogut encadenar i la tercera també. 7a/7a+ segons ell, i cada cop li sortia millor. Està fort el puta. Jo en canvi, no ho he encadenat tot del tiron. I el pas clau m'ha semblat inhumà i trencaesquenes. El pas en qestió està just abans d'arribar a la "R", fins allà deu ser 6b.
En aquest estil (excepte els primers 5 o 8 metres una mica expos si no portem claus) es tracta d'una escalada excepcional. Molt maca.
El proper dia el rotpunk.
paca
Re: Falconera free
August 21, 2004 01:20PM

Com aperturista de la via estic al.lucinat:Felicitats nano!!!(jo flipo amb la canalla lo forta que està)
Lliure
Re: Falconera free
August 24, 2004 07:57PM
Hey Paca, un dia em vas comentar que havies d'anar a reequipar o revisar l'estat de la tirolina. Si vols algun dia podem quedar i arreclar de pas el buril trencat (i algún més) del primer llarg que per pujar en lliure sense clavar te l'has de saltar i per protegir-te el pas has de ficar un tascó y un microtascó junts. Dos seguros dels que fan por, dels que salten quan caus i et trenques les cames.

Post Data: com va la via del Bairon? Vaig sentir de que sortia tota en lliure.
pàca
Re: Falconera free
August 28, 2004 01:18PM
Molaria quedar per reparar la tirolina i el primer llarg.

La via del Joan ja esta acabada i surt tota en lliure!6a no obligat
Re: Falconera free
August 28, 2004 01:50PM
Hey Paca!

Per on va aquesta via?

Merci
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login