El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

St. Llorenç del Munt, Falconera

Posted by pocasolta 
pocasolta
St. Llorenç del Munt, Falconera
January 20, 2004 06:26PM
via Pedrasolta

Itinerari molt xulo que puja a l'estil clàssic a la dreta de la paret. Nomès té dos repeticions cosa que en aquest cas no és sinònim de traçat lleig, més aviat significa que encara no està prou netejada com per pujar pillant-te a tots els bolos sense contemplacions. De fet a l'últim llarg he volat perque m'ha saltat un bolo gran, encara que afortunadament m'he pogut pillar al burí abans d'estampar-me (anava sol i no tenia ganes de provar les técniques d'autoasegurança). El nom de la via bé d'un vuelo similar al meu de l'Amadeu (1 dels aperturistes).
Encara que l'he feta sense claus si pugeu a l'estil clàssic (V+/A1) porteu un bong mitjà, 1 u, 1 v, 1 universal i els pedals. A més tascons i friends o hexcèntrics grossos.
En lliure de primer m'ha sortit a mitjes i després de segon m'ha sortit sencer, sense descanasar ni pillar-me, i deu ser 6b/6c amb un primer pas espectacular, de bloc, molt guapo, desprès fisura maca però cutre i al final fisura de película amb bona roca. Flanqueig fi però més fàcil del que marca la ressenya (Vº/V+ Vs 6a). L'Ae de després és el pas més xungo de tota la via en lliure i al darrer llarg heu d'anar amb compte i no seguir tots el spits. El tres darrers spits estàn ficats desde dalt i el penúltim s'aparta de la lógica de la via, és difícil de xapar. A més, intentant xapar-lo, vaig volar al saltar-me el bolo i en vistes de l'èxit vaig anar per l'esquerra sense xapar-lo i sense problemes.

Amadeu i Latorre, felicitats per la via! He vist que algú ha ficat spits en alguns passos xungos i després els ha tret i ha ficat sorra a dins del casquet. O heu sigut vosaltres, o el Paca (primer repetidor) o altre que hagi pujat la via però sense fotre la piada.

Ah! si podeu canvieu l'antepenúltim spit, que està mal situat per poder xapar-lo.

Mooolt recomanable per a clàssics curtits.
Paca
Re: St. Llorenç del Munt, Falconera
January 20, 2004 06:27PM
quan jo la vaig repetir no hi havien espits tapats.se que despres algu va spitar el primer llarg pensant-se que obria via.
pocasolta
Re: St. Llorenç del Munt, Falconera
January 20, 2004 07:21PM
Doncs els dos primers espits no els van treure, vull dir que els van deixar amb xapa i més amunt els casquets de spit tapats amb sorra que hi ha, estan desprès de pitons que van deixar en l'obertura. Però bueno, la via és igual de guapa.
Per cert, a veure si pies sobre apertures teves o ascensions que sé que sempre vas fent alguna guapa.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login