El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

FESTIVAL WALL ED A5

Posted by el paca 
FESTIVAL WALL ED A5
October 15, 2008 09:06PM
Nova via al ferrus,entre la cucuts del temps i un projecte -burilada del Arcarons.1ª asencio el 11 i 12 octubre del 2008, per Paca i PELUT,amb la ajuda de l`ESter en la logistica.portar uns 60 ploms petits i uns 40 de normals,ademes de tot lo inimaginable....es un Big wall impresionant,fins la r 8 desploma,reunions equipades i alguna amb sorpresa inclosa.Pot i premi per els repetidors.El ltram de A5 en pelut va estar-si 11 hores...tota la via es molt dura!!!!!!,ultims 3 llargs(A2_V) oberts sota la pluja...11 expansions en 400 mts...Proxima ressenya al Vertex.

...Comentar que en Pelut esta en un moment molt dolç,tant fisicament com mentalment,i que la seva companyia i bon humor fan que l`escalada valgui molt més!!!!!!!Gracies!!!!
Re: FESTIVAL WALL ED A5
October 15, 2008 10:28PM
ja sou bons com la Josune però en tio i en artifo !
(bé i amb algun kilet de més)

Segur que heu filmat algun video o foto xalada. A veure si el penjeu junt amb un video del pelut sobre REEQUIPAMENTS que diuen trenca esquemes.

Apa amics, ens veiem un dia d'aquestos per les parets o, millor, fent birres a peu de paret.
Re: FESTIVAL WALL ED A5
October 16, 2008 01:13PM
felicitats x l'activitat i lestat d forma.

natros estem obrint algo per alla dalt, i m'han sortit alguns dubtes q potser em podries solventar...

pel grau i el q em va comentar l'arcarons, deu ser a la dreta d la burilada/cremellera/ferrata q està obrint ell, era doncs els 100 o 200 metres d'estatica q hi havia fixada, no?

a l'esquerra de la seva burilada i ha una via amb algun spit i bagueto, es veu rollo artif peró´factible en lliure, que és?

geacies i felicitats de nou

salut i tàpia verge
Re: FESTIVAL WALL ED A5
October 16, 2008 07:58PM
hola ramon!
1.teniem fixats 150 mts
2 a l`esquerra de la burilada arcarons hi ha un primer llarg de fisura amb algun buril junfrau que mort enseguida(Obert tambe per el Arcarons),mes a l`esquerra hi ha unaltre spitada de 2 llargs oberta per un antic guarda de la gallina pelada per portari clients(mort abans del desplom)despres venen luna via den ignasi cisa i unaltre del Remi(les dues per diedres ben marcats,i despres hi havia una placa super guapa que anava jo a obrir i ja l`han oberta !!!!(gent de manresa,no seras tu?)en lliure per baix amb alguna que altra volada....m`he l`heu fotut!!!....pero felicitatsd per l`estil.
VISCA EL CLAN DELS FERRUTEROS GRIMPAIRES!
Re: FESTIVAL WALL ED A5
October 17, 2008 01:21PM
si q són naltros, em sap greu, je,je. be no gaire en realitat.

d moment estem per 3º llarg, el 1º surten uns 55m, 6c o 7a, 8 expansions del 8 i 1 o 2 pitons, s'ha d'escalar peró es pot fer en estil combinat, A2+/6b o així. la volem dixar arreglada per nar rollo friki. pots passar amb artif si vols, peró no portis claus ni ploms, amb gantxos, aliens i sortidetes en lliure es pot trampejar. la roca es excelent, quedarà rollo caida libre/roy gallegher de kalamontse.

com corren les notícies...

suposo q el q jo mirava era la linia de l'arcarons, amb diedrillu fisurat, però no sabia q estava inacabat. merci per la info

jat portaré a unes plaques només aptes per pedaleros empedernits, quels friks alla només podem pentinar-nos de lo llises q són. com un vidre ralllat...

salut bous i molta tàpia
Re: FESTIVAL WALL ED A5
October 17, 2008 05:26PM
no tinc el grau per anar a la vostra via.anar per sota obrint no es rollo friki,no et confonguis!!!!!es veu u8n viote felicitats!!!!!!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login