El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Estrella del Dia al Ferrús

Posted by Lluís Parcerisa 
Estrella del Dia al Ferrús
August 30, 2009 05:33PM
Vaig llegir que era una via interessant i com que ja havia fet les dels voltats vaig pensar que perdem massa no ho podia fer. Així que amb l'Axel vam anar a provar. Així que, grata sorpresa i si, via interessant. L'estrella poc la vam veure per culpa de la boira.

L1 en diagonal a la dreta, en general d'escalada fineta i més assegurat del que em pensava. Tot en lliure quedant el primer Ae en 6a+ i el segon en 6a. Molt bo i el més exigent. Reunió a reforçar.
L2 en travessia a la dreta fàcil i curt, totalment net. Reunió a reforçar.
L3 genial, primer a la dreta (on li arriba la via del Corb) i després a l'esquerra. Gairebé equipat. No alliberem el passet Ae (deu rondar el 6b+) i fem un temptador A0, massa temptador per deixar-lo escapar. Reunió equipada.
L4 jo diria que practicament passa enxangat a la via del Corb, dit d'una altra manera, llarg comú amb la via del Corb. Gairebé equipat també i reunió equipada.
L5 segueix la canal-fissura inicial i després per les plaques de la dreta. La canal és herbosa i la placa a pèl. Reunió a reforçar.
L6 molt bona placa díficil de protegir fins als arbres que dominen.
A partir d'aquí fa un curt flanqueig a la dreta per conectar amb la Directa Anna, bastant mediocre. Millor allargar el L6 fins la reunió del recordatori a L'Ignasi Cisa de la Directa Estel (50m) quedant una sortida guapa i una conbinació bona per pujar al Pilar Sud.
Vam usar un quatre claus, tascons, Camalots fins l'1 i els Aliens.
Equipament de burils bastant vellets però amb xapa i poca cosa més.

Apa! Salut i força al canut.
Re: Estrella del Dia al Ferrús
August 31, 2009 02:50PM
Osatia! on puk trobar ressenyes d'aket pany de paret? o del ferrús en general? recordo haver vist algu en un "terreno de aventura" d'una desnivel, peró no sé si estava massa bé...és que estem obrint una via a la part de més a l'esquerra amb el R. Maestro i vam veure alguna cosa començada k l'arcarons ens va dir que no arribaven a dalt i k només eren projectes molt vells.estaria de putamare coneixe-ho millor.aviam si algú em pot ajudar.

Salut i merci!
Re: Estrella del Dia al Ferrús
September 02, 2009 09:16PM
Busca per la web de La-Tribu, alguna cosa trobaràs.

En R. Maestro?!?!?!?!? Deus voler dir el crack d'en Maeso jejeje!!! Dona-li records que fa temps que no el veig, vejam si el truco algun dia d'aquets. Per cert, ja vam veure la vostra via ja. Us falta poc per acabar-la, vejam si li feu l'última empenta que es veu moooolt xula.

Salut.
Re: Estrella del Dia al Ferrús
September 09, 2009 01:14PM
Bows, a blog d la tribu no he estat capaç d trobar res, troç d'inutil q soc. vaig veure el teu mis parce, t truco un dia d'aquestos i nem a liar-la. records a la colla daki dalt. nus vemos


mallorca es funky, l'escala punky, jo,jo... and scary!



salut i tapia
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login