El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

valentín casanovas ara mateix

Posted by bullarolas 
valentín casanovas ara mateix
June 28, 2010 11:03AM
Hola tothom,

El problemet de l'artificial de la Valentín ja està resolt i amb un ganxo de punta petita tipus black diamond es passa el tram on havia saltat un burí. La cosa continua sent bastant precària i, tot i que sense massa maldecaps, t'hi estàs una bona estona.

Aprofito per deixar la meva adreça a la cordada de bows que van fer la Picazo i que van tirar algunes fotos. Us vaig sentir fins al vespre, suposo que vau sortir per dalt!!
dbruga@gmail.com

Apa, salut!
Re: valentín casanovas ara mateix
June 28, 2010 12:01PM
Quin ambientillu hi havia a l'Aeri dissabte, amb saltadors de base inclosos fotent vibrar al personal...
Doncs sí vam sortir per dalt un xic cremadillos de tant Ae i la solana de les primeres hores. Un cop a Santa Ceci la primera vista a Parets era veure on havies muntat el piset! Enhorabona!

Salut!

PD: les fotus en breve
Re: valentín casanovas ara mateix
June 28, 2010 04:03PM
Hòstia!! ... ens hauríem de presentar com déu mana quan ens trobem, perquè mai saps si estàs parlant amb algú amb el que t'escrius i llegeixes habitualment!! Fotia un sol tirant a mortal.. el pitjor del cap de setmana, sens dubte! gràcies i fins aviat!
Re: valentín casanovas ara mateix
June 28, 2010 11:39PM
També tinc alguna instantània de les cordades de la Easy i dels que rondaven per la Pany-Farrera... si els aludits ho llegiu ja sabeu... No si al final hauré de muntar un xiringuito a lu port aventura: "Podeu recollir les vostres fotus a Santa Ceci quan acabeu l'escalada pel modic preu de 3 eurus, no!"
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login