El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

directa de l'amistat

Posted by roger 
directa de l'amistat
August 30, 2012 09:37AM
Ahir vam escalar (Abandonar per dalt) aquesta via amb l'Aniol. La setmana passada haviem encadenat els 4 primers llargs i ahir vam passar ràpid aquests per centrar-nos amb lo de dalt que tenia la fama d'allunyar molt i ser molt obligat.

Els 2 primers llargs són impressionants de bons i despres els dos que segueixen (6c) són més mediocres però deu ni do amb el quart que apretes més del que tocaria.

El 8a es va fent fins poc avans d'arrivar a un bombo que ja no vam veure ni els passos, tot trencadet i res marcat vam decidir passar ràpid i anar als 7b's. Aqests ultims tres llargs sempre havia sentit que eren molt obligats i que les xapes allunyavem i els vam encarar amb un cert respecte, però la sorpresa va ser que estan equipats en plan freaky les xapes a 2/3 metres entre elles i les caigudes molt netes, són 3 llargs per disfrutar d'una escalada i roca magnífica i com a molt el grau obligat entre xapes és 6c.

Dels 3 llargs només en vam encadenar el primer el segon te un pas entrant a la R que sense els cantos marcats costa de veure i vam fer una voladeta, com que era tard no vam baixar altre egada a la reunio per tornar-ho a provar i l'ultim és una entrada a bloc que donat la petada que portavem no vam veure gaire com anava.

Via molt bona per apretar en paret sense passar por.
Re: directa de l'amistat
August 30, 2012 09:12PM
per quan sigui gran...
ja ja ja enhorabona
Re: directa de l'amistat
August 31, 2012 09:42AM
...una curiositat:vàreu veure algún plom a la via? es que quan l`estaban obrint,un dels aperturistes m`hen va demanar estàn a sta cecu.
Re: directa de l'amistat
August 31, 2012 04:43PM
no hi ha cap plom a la via, el devien treure un cop posada la xapa.
Re: directa de l'amistat
October 08, 2012 10:54AM
Paca,

Quan estaven reequipant i equipant els llargs de dalt, al LL1 va saltar un dels burils vells ( xinexetes amb argolleta)...com que van reequipar amb bolts SALTEJATS ( restauració parcial, no completa), per talq ue es pogués passar en artifio van substituir el buri petat per un plom.

Al llarg de diversos intents a inicis del 2000 o finals dels 90`s aquest plom estava en un tramet del crux del ll1, del 7b+, que degut a això obligava una miqueta a apretar les dents...
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login