El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Hemisferi nord a l'Aeri

Posted by Mohawk 
Hemisferi nord a l'Aeri
August 14, 2006 10:17AM
Hola gent!

Algú ha fet recentement aquesta via?, bé, encara no se quina és perquè a les ressenyes de Caranorte és l'Hemisferi Nord i al llibre de l'Hita és la Lucky-JOM, jo em refereixo a la de la canal inicial, la mítica foto de l'Olmo en X.

Per cert, que tal està per entrar pel primer llarg de la Tope Toni?

Gràcies!!
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 14, 2006 08:46PM
Perdó, al llibre de l'Hita està igual que a la web...era jo l'equivocat....
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 15, 2006 02:43PM
Mira be les coses que no t´enteres.
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 15, 2006 03:39PM
Però em pots respondre la pregunta o no?, perquè em pensava que el teu post era per això...llàstima!
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 16, 2006 08:30PM
Jo no l'he feta recentment, però no crec que hagi canviat, no? Pel que puc recordar, sí que era aquella de l'entrada en x, i més amunt pillava un diedre i un sostre i després unes plaques fins al cim. No sé qué dir-te. No la recordo com súper-bona, però no estava malament. Lo de la entrada per la Tope Toni, ni idea. La veritat és que no recordo gaire res del material, ja fa molt anys.
Au, no t'ajudo gaire.
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 17, 2006 10:25AM
Gràcies Ignasi, tota info es ben rebuda...

Simplement volia saber si es podia entrar per la Tope Toni i si realment és tan perdedor el tram del bosc com es deixa entreveure en aquesta mateixa web...

A tibar-li!!

Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 18, 2008 01:32PM
No recordo si l'any passat o l'altre, vam intentar escalar aquesta via, vam entrar per la Tope Toni, i la 1a xemeneia, ja va apretar, recomanable portar algún friend gros, del 3 i crec que 4 també. Vam seguir, fins que fars de la calor i lluitar amb la vegetació vam baixar de la R que posa OJO per caiguda de xuscos.
Sincerament, hi han moltes vies a l'Aèri millors que aquesta. La Plaça Corona de la Reina, està plena de plantes i rocs sueltos i no hi ha camí.
Sort i ja ens veurem per Bufalà.
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 19, 2008 09:53AM
Ei Gunsal!! que tal?, segons m'ha dit el Cresta Groga i el Poeta que si han fet l'Hemisferi nord la part bona de la via és la part de dalt i tu no la vas fer pertant et vas perdre lo millor, plaques excel.lents i seguros 'al dente' i no tens gaire bon record però jo li tinc ganes un dia d'aquests...., l'unic que fa pal és repetir la xemeneia de la tope toni la qual no hi ha res però tampoc portàvem friends grans ja que crec que portàvem fins el 2 i el pavutarro va haver de pujar molt amunt per poder-lo posar...
ens veiem un dia d'aquests....amb tu Mohawk em sembla que ens veurem aquesta setmana. jeje... fins aviat
Re: Hemisferi nord a l'Aeri
August 19, 2008 04:33PM
Rename, ja veig que estàs per aquí....jo ja estic treballant !!!!
La xemeneia, també la vam fer amb friends fins el 2 i hem pensava que em talegava...per això m'enrecordo dels friends grosos, jeje.
Em quedaven 3 putos llargs, i no vaig fer ni un de maco. Et recomano GESAM sobretot o MAGIC STONES a l'Aèri, són molt però que molt millors !!!! I com a mínim tenen pati !!!!
Et faig un truc.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login