El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Artifo a la Cova de l´Arcada

Enviado por Tommy Lee 
Tommy Lee
Artifo a la Cova de l´Arcada
28-May-2006 17:59
Respecte a les vies d´artifo a la cova de l´Arcada hem podrieu dir quina es la més asequible, es cara oest i es bona epoca per penjarte una mica.Les dos de l´esquerra desplomen poc i van per fisures, les coneixeu?
manaslu
Re: Artifo a la Cova de l´Arcada
28-May-2006 20:14
Fa anys vem escalar la "Vol Ras". És una bona via que va per l´important desplom dret de la cova (A2/A3) per endinssar-se al sostre (A3/Ae) i sortir per una tècnica placa (A4-/A4). Molt recomanable!!
TR
Re: Artifo a la Cova de l´Arcada
29-May-2006 10:39
Hi ha dues vies que entren igual.

LA que va a la dreta és la del M.Blanco. A2+ i pitonantge curuiós en la travessia, amb poques expansions i alguna apretada en el liure de dalt, sense ser estressant.

La que surt recta és una mica més suau i equipada, amb bona roca i passos bonics un cop es separa de la del Blanco.

Les dues són BASTANT més fàcils que la vol ras i menys incòmodes pels ronyons, encara que la VOL RAS és una puta obra d'art amb una vista genial per part del Paca donat que recorre ( per dins en el sentit estricte de la paraula) la cova en la seva totalitat...Fins la R3 no obliga a penjar-se d ela paret ( es pot assegurar des del terra), i amb cordes de 70 potser fins i tot ni el ll4 has de estar penjat assegurant..

Disculpa que no en recordi els noms, avui estic empanat

Salut
Tommy Lee
Re: Artifo a la Cova de l´Arcada
31-May-2006 16:20
Aquesta de més a l´esquerre hem sembla que es la Senyals de Fum, i dius que te bona roca i es més suau, hem podries dir algo més, pitonatge raro, pitons curts, lliure obligat, etc... ? Merci, sembla la més asequible del sector.
Indi
Re: Artifo a la Cova de l´Arcada
07-June-2006 12:08
La linea es maca i es pitona molt be, n'hi ha un parabolt en els trams més raros pq no pateixis gens, no te massa guerra, però te la seva gràcia.
Salut i a tivar-li.
Re: Artifo a la Cova de l´Arcada
17-August-2006 17:53
Linea evident de fisures on no fa falta pitonar tant com diu a la resenya, ja que amb tascons i el joc de camelots i aliens, t´estalvies varios pasos. La part de dalt esta molt equipada i no obliga molt. Via rapida i amb ambient.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar