El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

1rª Integral Tirabuixò al Cavall

Posted by joanmaria 
1rª Integral Tirabuixò al Cavall
August 05, 2009 02:19AM
Hola, comn que Santa Ceci sempre està xapat, avui m'he fet d'aquest foro, on sempre llegia però mai piava, i avui començo..

Fa un mes vàrem fer la Integral Tirabuixò al Cavall Bernat, o aquest és el nom que li vam donar a l'encadenament de les vies Bosquets-Mas-Balaguer, El Voltadits i Jocs d'Alçada.En total 570 metres d'escalada vertical, horizontal i diagonal per les parets del Cavall, i 2 voltes i mitja a aquest monolit.

La Bosquets una gran clàssica que no entenem com sols duia dues repeticions en 61 anys d'historia, doncs és guarrilla, però no més que altres..Força matojera i un curt tram d'A2 que es fa prou bé. Es palpa la historia a cada branca que et pilles,això si, sense esbarzers ni males herbes!

El Voltadits té una travessa de 40 metres en fisura horizontal d'antologia, molt guapa i d'anar fent. La resta rapels i algunminipendulillo. Del tot recomenable.

La Jocs d'Alçada, que no sabem si tenia repetició?? (en algun lloc ho he llegit, però m'extranya) molt aerea i amb una darrera travessa de V+ per templar els nervis, pendulako garantit tant pel primer o segon de cordada en cas de caiguda. Per sort, la por ens va fer-nos amarrar a la roca com a gossos.

En definitiva, una manera diferent i original d'assolir la Moreneta. Recomenable entre setmana, per no haver de compartir reunions amb la Punsola, Puigmal, Desire, Normal, Gam,
Gran Ilusio i Etc. Material emprat: 25-30 claus, aliens, friends i falques. Realitzada en 8 hores pel Roger Carakrak i servidor.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login