El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Anglada del cavall

Posted by ramon 
Anglada del cavall
July 23, 2006 01:59PM
ahir sortin de la puigmal, a st antoni, parlant amb el juan reina va comentarr-me q estava molt xunga.
una cordada va sortir de nit, xq diuen van haver de fer 7 passos de ganxos o +.
cal a dir, pero, q el mateix tio va dir q la puigmal estava molt pitjor. i ser de 1º ma qu esta bé ¿¿cal tenir-ho en compte??
algú en sap res?
merci x avançat, salut i a tibar
Re: Anglada del cavall
July 25, 2006 03:01PM
Salut Ramon!

Nosaltres la vam anar a fer farà un meset. Vam fer-la en lliure i no crec que fos més de 6b obligat en algun lloc del larg de 7c(?), que és el que surt de la bauma 5 estrelles.
Mola una alguna xapa recuperable i si portes alguna "V" mitjaneta podràs passar a pedal per aquest lloc. No se, fa de mal dir si costa molt o no passar-hi, però em sembla que a aquests de les ungles que van sortir de nit "se'ls va ajuntar la fem amb les ganes de menjar" (i que consti que no vull ofendre a ningú).
No crec que n'hi hagi per patir, doncs amb els claus que et dic, alguna ungla (que no pesa) i una mica de ganes, passareu bé.
També vull animar a la gent a provar-la, doncs el llarg "xungo" és excel.lent: pati,bons moviments, apretadetes, bastants spits, i potser no tan complicat com marca a la ressenya de l'Hita (7c+). Ara, que de parabolts no n'hi ha ni un; espits i a córrer. Molen alguns aliens i algun camalot fins al dos.
A la tarda si està de cine i amb una corda de 70 pots fer els tres primers llargs del tiron i et casques mig Cavall de puta mare!

Salut i una miqueta de sang :-)

Re: Anglada del cavall
July 26, 2006 10:59AM
merci x info willow.

en quan trobi algu k mi acompany men hi vaig de cap. la intenció era anar-hi sense claus, amb micros i friend fins a 2 o 3 de camalot. ta clar q no tots tem tant bous com tu i Grb, pro intentarm mullar-nos. les ungles espero no descuidar-me-las, i tampoc haver-les de fer servir.

WILLOW: t'enrecordes fa uns anys una visita ràpida q vem fer a Targassone amb Dani, Carla st benet, i dos nens més, (el cesc, el germà de la carla i jo)

Apa ara ja sas qui sóc.

Salut ia tibar boous!!!
Re: Anglada del cavall
July 26, 2006 03:37PM
Em sembla que si que me'n recordo, mola veure que us emparreu una miqueta més de metres que a targassona.

Apa nanu, salut i festa major!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login