El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Anglada-Guillmon el Cavall Bernat

Posted by Josep 
Anglada-Guillmon el Cavall Bernat
September 27, 2006 10:49PM
Bones a tothom, m'agradaria fer aquesta via pero no ser massa com esta d'equipament, si algu em pogues dir 4 coses, no la fare en lliure, m'agrada escalar a l'antiga.

Gracies per tot!!

Salut
Re: Anglada-Guillmon el Cavall Bernat
September 27, 2006 11:23PM
Mira aquesta pìada: [www.caranorte.com]



Edited 1 time(s). Last edit at 05/11/2009 09:31PM by five.
Re: Anglada-Guillmon el Cavall Bernat
October 02, 2006 12:32PM
Hola jo la vaig fer aquest agost i está bastant bé per fer-la. Mola portar uns aliens i algun empotrador si vols, pero els faras servir en llocs molt puntuals. La via es molt guapa i amb molt ambient molen les dues baumes on es monta reunió. Hi ha un llarg que hi ha un universal que es mou jo m´hi vaig penjar i vaig reforçar amb un alien pero tu mateix si vols portar alguna cosa més. Disfruta la via i ja em diras que tal.
Re: Anglada-Guillmon el Cavall Bernat
May 11, 2009 01:11PM
hola,la vam fer l´altre dia al estil clàssic,dons ara m´en vaig a currar a mallorca i no estava per massa floritures...La via està molt reequipada amb espits,pensant en forçar en lliure.La 3ª tirada es pot fer fins ben amunt en 5º-A0.La 4ª té 4 us americanes seguides,mollor portarne alguna per si algún dia desapareix alguna.La clau está en la 5ª ,sobretot despres de la falsa reunió.Allí vam sortir amb un 0,75.Hi han molts cordinos als claus que venen a contimuació.L´ultim llarg te els espits molt separats,jo portava un invent per arrivar-hi,dons era el meu 3º intent,i sap mes el diable per vell que per diable,o no?.Vam rapelar en 2 cops,dons es fàcil que amb un desde les "P" de dalt s´enganxin les cordes,fent el 2ºn desde la berruga.Via imprescindible.
Algú ha fet la festa d´en Paca a la cara nord?
Slut!
Re: Anglada-Guillmon el Cavall Bernat
July 11, 2011 06:03PM
epa, la vam fer la setmana passada. Els dos primers llargs s'enllacen bé. No cal clavar i tot al "seu lloc" .. es passa bé amb càmalot fins l'1 i semàfor + 2 plaquetes. A la penúltima tirada hi ha un plom de moment entre dos espits que facilita arribar-hi
Les R són a base de 2 espits i algun/s buril utilitzables. A partir de les 12h la fissura ja fa ombreta.
via preciosa
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login